hocam pc alalı 3 hafta olcak hep 30 lardaydı bugun işlemci oc falan yaptım onların etkisi olmaz herhaldeNormal geldi bana sıcaklıklar.
xigmatek astro 650w 80plus power kasam bu hergün temizliyorum ben dışınıiçiniKasanın hava giriş çıkışlarını kontrol et eğer az veya dar ise kendin tornavidanın ucunu ısıtıp Dikkatli bir şekilde delik açabilirsin. Eğer hava akışında sıkıntı yoksa toz var mı diye bak onlar da etkiliyor.
Daha Uzun Ömürlülük Sağlarsın.Kendine Saat Dilimi Koy 6 Saat Pc Başındaysan 3 Saat Dinlendir. Yaz Sezonuna Geçtik Ekran Kartını Bunaltma
Pc'ni Kapattıktan Sonra İse 3 Saniye Sonra Power Supply (Güç Tuşunu) Kapatmayı UnutmaKendine Saat Dilimi Koy 6 Saat Pc Başındaysan 3 Saat Dinlendir. Yaz Sezonuna Geçtik Ekran Kartını Bunaltma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha Uzun Ömürlülük Sağlarsın.
PSU ne alakaKendine Saat Dilimi Koy 6 Saat Pc Başındaysan 3 Saat Dinlendir. Yaz Sezonuna Geçtik Ekran Kartını Bunaltma
Pc'ni Kapattıktan Sonra İse 3 Saniye Sonra Power Supply (Güç Tuşunu) Kapatmayı Unutma
Şu yazdıklarının hiçbirinin konuyla hiçbir alakası yok, kartı bunaltmak ne bi kere?Kendine Saat Dilimi Koy 6 Saat Pc Başındaysan 3 Saat Dinlendir. Yaz Sezonuna Geçtik Ekran Kartını Bunaltma
Pc'ni Kapattıktan Sonra İse 3 Saniye Sonra Power Supply (Güç Tuşunu) Kapatmayı Unutma
Boştaki sıcaklıklar değişkenlik gösterebilir, normal. Yükte tam olarak ne kadar sıcaklık değişimi var?Alıntıyı görüntüle
değerler burda 5 saatir aktif kulanıyorum 76 derece gormus maks 71 goruyordu pc boştayken 33 40 arasıydı şimdi 47 derece boştayken yazdan kaynaklı olabılırmı
Maks 76 derece ilk defa gördüm genelde 73 olurdu pubg apex en ultra ayarlarındaŞu yazdıklarının hiçbirinin konuyla hiçbir alakası yok, kartı bunaltmak ne bi kere?
Boştaki sıcaklıklar değişkenlik gösterebilir, normal. Yükte tam olarak ne kadar sıcaklık değişimi var?
İçinize sinmiyor ise minik bi UV yapabilirsiniz ama 80 derece üzeri görmedikçe bir risk teşkil etmez sıcaklık GPU için. Kart modeli nedir, ne kadardır kullanıyorsunuz?Maks 76 derece ilk defa gördüm genelde 73 olurdu PUBG apex en ultra ayarlarında
1660 s gıgabyte fanları otomatikte kullanıyorum fanları manuel yapıp 65 de falan çalıştırma nasıl olurİçinize sinmiyor ise minik bi UV yapabilirsiniz ama 80 derece üzeri görmedikçe bir risk teşkil etmez sıcaklık GPU için. Kart modeli nedir, ne kadardır kullanıyorsunuz?
Gördüm senin konuyuda 30 larda geziniyordu düne kadar bugün neden coştu anlamadım büyük ihtimal yazdan kasanın camlarını açarım artıkbenimde 45 derece