Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Sorun düzeldi ise geri bildiriminizi bekliyorum.
sınavım olduğu için maalesef geç gördüm şuan yeni sürücü kurulu dediğiniz işlemi nasıl yapacağım veya yapmam gerekiyor muİlk önce eski driver'ı DDU ile kaldırmanızı öneririm.
Sorun düzeldi ise geri bildiriminizi bekliyorum.
bilgisayarı yeni açtım hocam 3 4 saat kullandıktan sonra yazacağımSorun düzeldi ise geri bildiriminizi bekliyorum.
Geçti mi ?
maalesef düzelmedi az önce aynı sorunu yaşadımSorun düzeldi mi?
Bende hiç olmadı dahamaalesef düzelmedi az önce aynı sorunu yaşadım
DDU programını indirin, internette aratınca çıkıyor. Programı kurun. Sonra Windows'u güvenli modda başlatın ve açılınca programı çalıştırın. Sağ tarafta Ekran kartı seçeneğini ve hangi marka kullanıyorsanız (örn. Nvidia) seçip başlatın. Biraz bekledikten sonra işlem tamamlanınca driver silinmiş olacak. Windows'u güvenli moddan çıkarıp normal olarak başlatın. Yeni driver'ı siteden indirdiğiniz setup ile yükleyin.sınavım olduğu için maalesef geç gördüm şuan yeni sürücü kurulu dediğiniz işlemi nasıl yapacağım veya yapmam gerekiyor mu
eski driveri nvidia üzerinden sildim ve yeni driveri tekrar yükledim uzun bir süre bu sorun olmadı fakat az önce bir daha oldu.Bunun sebebi sizce driver olmayabilir miDDU programını indirin, internette aratınca çıkıyor. Programı kurun. Sonra Windows'u güvenli modda başlatın ve açılınca programı çalıştırın. Sağ tarafta Ekran kartı seçeneğini ve hangi marka kullanıyorsanız (örn. Nvidia) seçip başlatın. Biraz bekledikten sonra işlem tamamlanınca driver silinmiş olacak. Windows'u güvenli moddan çıkarıp normal olarak başlatın. Yeni driver'ı siteden indirdiğiniz setup ile yükleyin.
Vidolu anlatım:
Nvidia kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum.eski driveri nvidia üzerinden sildim ve yeni driveri tekrar yükledim uzun bir süre bu sorun olmadı fakat az önce bir daha oldu.Bunun sebebi sizce driver olmayabilir mi