Neler Yeni

1660 super yeni driver kurduktan sonraki hata

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Sorun düzeldi ise geri bildiriminizi bekliyorum.

Vecihi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Oğuz Aydın
İlk önce eski driver'ı DDU ile kaldırmanızı öneririm.
sınavım olduğu için maalesef geç gördüm şuan yeni sürücü kurulu dediğiniz işlemi nasıl yapacağım veya yapmam gerekiyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarı yeni açtım hocam 3 4 saat kullandıktan sonra yazacağım

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
sınavım olduğu için maalesef geç gördüm şuan yeni sürücü kurulu dediğiniz işlemi nasıl yapacağım veya yapmam gerekiyor mu
DDU programını indirin, internette aratınca çıkıyor. Programı kurun. Sonra Windows'u güvenli modda başlatın ve açılınca programı çalıştırın. Sağ tarafta Ekran kartı seçeneğini ve hangi marka kullanıyorsanız (örn. Nvidia) seçip başlatın. Biraz bekledikten sonra işlem tamamlanınca driver silinmiş olacak. Windows'u güvenli moddan çıkarıp normal olarak başlatın. Yeni driver'ı siteden indirdiğiniz setup ile yükleyin.

Vidolu anlatım:

Vecihi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Oğuz Aydın
DDU programını indirin, internette aratınca çıkıyor. Programı kurun. Sonra Windows'u güvenli modda başlatın ve açılınca programı çalıştırın. Sağ tarafta Ekran kartı seçeneğini ve hangi marka kullanıyorsanız (örn. Nvidia) seçip başlatın. Biraz bekledikten sonra işlem tamamlanınca driver silinmiş olacak. Windows'u güvenli moddan çıkarıp normal olarak başlatın. Yeni driver'ı siteden indirdiğiniz setup ile yükleyin.

Vidolu anlatım:
eski driveri nvidia üzerinden sildim ve yeni driveri tekrar yükledim uzun bir süre bu sorun olmadı fakat az önce bir daha oldu.Bunun sebebi sizce driver olmayabilir mi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
eski driveri nvidia üzerinden sildim ve yeni driveri tekrar yükledim uzun bir süre bu sorun olmadı fakat az önce bir daha oldu.Bunun sebebi sizce driver olmayabilir mi
Nvidia kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,040
Üyeler
166,681
Son üye
zagrens
Top Bottom