rx 5500 xt ?Amd tarafında yeni sürücüler ile Rx 5500XT 8gb
Nvidia tarafında 1070
Kendin demişsin 23 Ekim diye driver güncellenmemiş.En güvenilir ve tek güvendiğim benchmark kanalının 23 Ekimde attığı video.
Daha da aynı güçte demeyin artık 10 FPS fark var aralarında bazı oyunlarda daha az bazı oyunlarda daha çok ortalama 10FPS fark var ve çok daha iyi O.C potansiyeli düzgün stabil driverlar, v.s v.s avantajlarıyla 1660S tokatlar.
23 Ekim 2020Kendin demişsin 23 Ekim diye driver güncellenmemiş.
Yani dostum genel olarak hala arkasında ama cidden driverla başardılarsa bunu (yansızsa) ben onların kelini öpeyim helal la.Al biraz test izle bakalım.
23 Ekim 2020?
Yani 5 gün öncesi dostum.
Driverlar günceldir tabikide.
Net bir kart yok 5500XT8GB-5600XT arası sayılır aynı şekilde 2060-1650S arası. 1070 en yakın karttı ona sanırım. En iyi bulduğun cevabı en iyi olarak işaretlersen sevinirim.1660s hangi kartlarla eşit?
Buarada dostum senin attığın videodan yorum yapmak istiyorum. Senin attığın videoda sadece BF5'de geçmiş 5500XT 8GB onun dışında NFS'de eşitler. Kalanında 1660s ezmiş. Ve hala eşit mi diyorsun ? Ama daha güçlenmiş o konuda haklısin artık 1660S'e bütçesi olmayanlar alabilir.Kendin demişsin 23 Ekim diye driver güncellenmemiş.
Seninde 200K aboneli benchmark kanalın olsa sen de her testten önce kartların güncel mi diye bakarsın tabii ki de.Güncel olduğundan nasıl bu kadar eminsin?RX 5500 XT Yeni Sürücü Performans Artışı - Technopat Sosyal
Benchmark kanalının 16 Aralık 2019 tarihli ve 16 Ekim 2020 tarihli iki videosunda 1660 Super ile beraber yapılan testlere baktığımızda AMD'nin yeni sürücülerinin 5500 XT'ye nasıl bir ivme kazandırdığını görüyoruz. Battlefield V'de eski sürücülerle 1660 Super daha çok FPS verirken yeni...www.technopat.net
Bende onu diyorum işte 5500xt çok daha önce demiyorum ki yetişmiş neredeyse diyorum 1660s den 300 TL ucuz olması NEREDEYSE aynı performansı vermeleri ve 8GB VRAM bu kartı alınabilir kılıyor.Buarada dostum senin attığın videodan yorum yapmak istiyorum. Senin attığın videoda sadece BF5'de geçmiş 5500XT 8GB onun dışında NFS'de eşitler. Kalanında 1660s ezmiş. Ve hala eşit mi diyorsun ? Ama daha güçlenmiş o konuda haklısin artık 1660S'e bütçesi olmayanlar alabilir.
1070-1070Tİ arası bir şey ben yaklaşık bir ay önce bir sistem sorduğumda 1070Tİ ile 1660SUPER in aynı güçte olduğunu söylediler ki izlediğim test videolarında da öyle oldu 1070Tİ birkaç FPS farkla önde1660s hangi kartlarla eşit?
Kafa kafaya dedin sen. Kafa kafaya demek eşit demek.Bende onu diyorum işte 5500xt çok daha önce demiyorum ki yetişmiş neredeyse diyorum 1660s den 300 TL ucuz olması NEREDEYSE aynı performansı vermeleri ve 8GB VRAM bu kartı alınabilir kılıyor.
Bak kafa kafaya demişsin.Oyundaki aynı sahne olmadığı için farklı FPS vermesi normal sonuç olarak bu bağlamda amd nin son sürücüsü ile 5500xt 8gb 1660s ile kafa kafaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arada 250 300 TL fark var ve normal bir kullanıcı OC yapmıyor.
Biri bir oyunda geçiyor biri diğer oyunda VRAM fiyat olarak daha avantajlı onun için alınabilir diyorum.Kafa kafaya dedin sen. Kafa kafaya demek eşit demek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bak kafa kafaya demişsin.
Dostum attığın testte BF5 dışında hiçbir oyunda 1660S geçememiş.Biri bir oyunda geçiyor biri diğer oyunda VRAM fiyat olarak daha avantajlı onun için alınabilir diyorum.