Peki bu testi sen mi yaptınAl biraz test izle bakalım.
Hayır ama testi yapan kanal güvenilir.Peki bu testi sen mi yaptın?
Peki babanın kanalı mı ?Hayır ama testi yapan kanal güvenilir.
Hayır.1660S 1070 Gücünde 5500XT ile 5600XT arasında güzel bir karttır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki babanın kanalı mı ?
Youtube da ki çoğu test doğru değil, zaten dikkatli izlersen yan yana açıp bak hatta değişik değişik FPS ler veriyor aynı kartlar.Hayır.
O attığı testte bile BF5 dışında geçememiş. NFS'de esit FPS vermiş. Hem OC potansiyeli ve düzgün driver adamdır. Benim emektar r9 m265x genelde iyi çalışıyo ama bazen kafayı yiyor. Mesela dün LoL oynuyordu. FPS 18 ile 29 arasında olmaya başladı bir anda. Reset atınca kendine geldi ama sonuç olarak oyunda geri düşüm.1660S 1070 Gücünde 5500XT ile 5600XT arasında güzel bir karttır.
Peki babanın kanalı mı ?
Oyundaki aynı sahne olmadığı için farklı FPS vermesi normal sonuç olarak bu bağlamda amd nin son sürücüsü ile 5500xt 8gb 1660s ile kafa kafaya.Youtube da ki çoğu test doğru değil, zaten dikkatli izlersen yan yana açıp bak hatta değişik değişik FPS ler veriyor aynı kartlar.
Güvenme derim, öyle bir durum yok.
Arada 250 300 TL fark var ve normal bir kullanıcı OC yapmıyor.O attığı testte bile BF5 dışında geçememiş. NFS'de esit FPS vermiş. Hem OC potansiyeli ve düzgün driver adamdır. Benim emektar r9 m265x genelde iyi çalışıyo ama bazen kafayı yiyor. Mesela dün LoL oynuyordu. FPS 18 ile 29 arasında olmaya başladı bir anda. Reset atınca kendine geldi ama sonuç olarak oyunda geri düşüm.
Avg. FPS'e bak dostum. Kafa kafaya falan değiller.Oyundaki aynı sahne olmadığı için farklı FPS vermesi normal sonuç olarak bu bağlamda amd nin son sürücüsü ile 5500xt 8gb 1660s ile kafa kafaya.
Oyundaki aynı sahne olmadığı için farklı FPS vermesi normal sonuç olarak bu bağlamda amd nin son sürücüsü ile 5500xt 8gb 1660s ile kafa kafaya.
Arada 250 300 TL fark var ve normal bir kullanıcı OC yapmıyor.
300'den fazla fark var. Artık alınabilir bir kart olmuş. Ama ben alır mıydım bilmiyorum.Oyundaki aynı sahne olmadığı için farklı FPS vermesi normal sonuç olarak bu bağlamda amd nin son sürücüsü ile 5500xt 8gb 1660s ile kafa kafaya.
Arada 250 300 TL fark var ve normal bir kullanıcı OC yapmıyor.
Alacak paran varsa mantıklı değil benceacaba 1660s yerine rx 5500xt 8gb almak mantıklımı sence onu düşünebilirim