oyunbide ne tür işlerle uğraşacaksın render yapcaksan 3100 maalesef zayıf kaliyor.
o zaman 3100 yeterli olacaktır.
hocam teşekkürlerDADG2 sistem revize edilip tekrar stoklara eklendi. Buna bakabilirsiniz. RAM'i 16, işlemciyi 3500X yapıp satın alabilirsiniz.
İsterseniz kasayı da değiştirebilirsiniz.
DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DADG2 ITOPYA'da.www.itopya.com
Behzat Ç'den Akbaba .hocam teşekkürler
konuyla alakasız ama pp nizde ki karakter kim bi dizi oyuncusu falan mı bana tanıdık geldi ismi vs. nedir
bu nasıl pc ?Behzat Ç'den Akbaba .
GüzelBU nasıl ?
Güzel sistem hocam bir dezavantajı yok. Alınır. Bütçe varsa 480 GB SSD yapmanız önerimdir.bu nasıl PC ?
Hırgız (!)Aynen kanka çaldım. @TheFreaky bu fotoğrafta ki kedi hatta çaldım canım istedi ''ÇALDIM''.
Ne gerek var buna 300 lira fazla vermesine itopyadaki sistem gayet iyi hemde markalar düzgün.Güzel
Şu sistemdeki ekran kartını gtx 1660 süper yapıp almanı tavsiye ederim bir de anakartı b450m s2h, Ram i de 16 GB yapTeknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Teknobiyotik E1.5 Versiyon 2020 Oyuncu Bilgisayarıwww.teknobiyotik.com
Benim attığım özelleştirme ile 5250 TL arkadaşın attığı ise 5450 TLNe gerek var buna 300 lira fazla vermesine itopyadaki sistem gayet iyi hemde markalar düzgün.
Kasa nasıl çöp hocam yapma allah aşkına.Kasa çöp dostum ayrıca PSU c4.
Benim eklediğimi incele. adam sadece oyun için alıyor 3100 gayet yeterli olacaktır. sadece ram ekleyip alsın ileride işlemci yükseltmek isterse yeni nesil ryzen alsın. Anakartı zaten destekliyor. millet 3500 x alsın diyor ama bence gereksiz. senin sistemde markalar tatsız. bu benim düşüncem.Benim attığım özelleştirme ile 5250 TL arkadaşın attığı ise 5450 TL
"ne gerek var 300 TL fazla vermeye" derken?