1.Nesil Üye
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
Ekran kartı alacağım ikisini de aynı fiyata buldum evga'nın sc modeli hangisini tercih etmeliyim.msi after burner ile oc yapılacaktır iki karta da
Hocam aynı fiyat ise 1660ti alınEkran kartı alacağım ikisini de aynı fiyata buldum evga'nın sc modeli hangisini tercih etmeliyim.MSI after burner ile oc yapılacaktır iki karta da
Herkes overclock yapamıyor malesefAynı fiyata bulduysan 1660Ti al.
Zaten 1660S OC ile stok 1660Ti oluyor.
1660 Tİ EVGA ise onu al.Ekran kartı alacağım ikisini de aynı fiyata buldum evga'nın sc modeli hangisini tercih etmeliyim.MSI after burner ile oc yapılacaktır iki karta da
Yukarıdaki yazdığını okumadığını umuyorum.Herkes overclock yapamıyor malesef
1660 ti daha iyi diye biliyorumEkran kartı alacağım ikisini de aynı fiyata buldum evga'nın sc modeli hangisini tercih etmeliyim.MSI after burner ile oc yapılacaktır iki karta da
Aynı fiyata? 1660 Tİ daha performanslı.1660super alın. arada devasa bir fark yok. daha iyi seçim olur
uyarı için teşekkürler tam okumamışım yazıyı. arada 200-300tl fark bekliyordum en azAynı fiyata? 1660 Tİ daha performanslı.
Belirttim yazıda zaten evganın sc modeli ikisi de, bütçe olarak iki kartta aynı fiyattaButcen nedir ? Bu kartlarin hangi modeleri