Neler Yeni

Yardım 16k telefon tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdulkadir Tatlı
16 k en fazla bütçe var ne almalıyım 12T mantıklı geliyor şimdilik yd almak isterim ama ailemin içi pek sinmiyor yd cihazlara genelde oyun tarafı benim için önemli tavsiyelerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdulkadir Tatlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Marka olarak samsung,ve iphonedan şaşmıyacaksın kral.
iPhone bütçeme göre değil Samsung cihazlarda oyun performansı bakımından dediğim cihazdan geride bende s21fe ile 12t arasında kaldim

Xiaomi oyun için tercih edebilirsin ama kamera seni üzer Samsung ve iPhone kameraları iyi Samsung işlemci çöp iPhone almak çok mantıklı olur hem kamere hem işlemci olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdulkadir Tatlı
Xiaomi oyun için tercih edebilirsin ama kamera seni üzer Samsung ve iPhone kameraları iyi Samsung işlemci çöp iPhone almak çok mantıklı olur hem kamere hem işlemci olarak
Ama iPhone da bütçeme uygun değil 11 alınmaz bu zamanda

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
12T al geç. Oyun performansında o bütçede rakibi yok. Ana kamera üzmez ancak yardımcı kameralardan çok bir şey bekleme. iPhone çok yüksek bütçe(30-40k) yoksa alınmaz, Samsung da ya a34 ya s20/21fe ya da s23 dışı alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdulkadir Tatlı
12T al geç. Oyun performansında o bütçede rakibi yok. Ana kamera üzmez ancak yardımcı kameralardan çok bir şey bekleme. iPhone çok yüksek bütçe(30-40k) yoksa alınmaz, Samsung da ya a34 ya s20/21fe ya da s23 dışı alınmaz.
12t alıcaksan yd al dediler ne kadar mantıklı

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
iPhone bütçeme göre değil Samsung cihazlarda oyun performansı bakımından dediğim cihazdan geride bende s21fe ile 12t arasında kaldim
bütçenize uyan iphone alacaksınız bu devirde hem 2. elde değerini koruyor hem iphone yarı yolda bırakmaz akarı kokarı yok 11lerin uzun suredir piyasada olması kötü bir şey değil aksine kronik sıkıntılarının bilinmesine yarıyor android alırsanız yarın beğenemez yada elinze para geçer satıp yükseltmek istersiniz elden çıkartması zor birde değer kaybı aşırı fazla oluyor o yüzden bence iphone 11 alın keyfinize bakın

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
12t IMEI atılamıyor olması lazım. Yd alıcaksan atılıp atılmadığına emin ol

Top Bottom