- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kuramasam da babamın arkadaşı beleşe toplar 2015ten biliyorum2k monitör dahil 16k ya 2080s li bir sistem toplamayı deneyeceğim.Tek tek toplayıp sistemi kurabilir misin?
Ben kuramasam da babamın arkadaşı beleşe toplar 2015ten biliyorum2k monitör dahil 16k ya 2080s li bir sistem toplamayı deneyeceğim.Tek tek toplayıp sistemi kurabilir misin?
Gtx 970 dediğimiz kart şu anki gtx 1660 super ayarında bir kart bildiğim kadarıyla.Bu kartlar belki günümüz oyunlarını 2k da çok akıcı oynatamaz ancak tüm oyunları 1080p en yüksek ayarlarda oynatıyor.Ayrıca gün 2k günüdür.Yeni ekran kartları buna göre tasarlanacağı için 3 4 sene 2k ultra settings rahat götürür diye düşünüyorum.gtx 970 3,5 gb ?
zan etmiyorum dostum.
RDR 2
BF 5
Assasin valhalla olsun
Cyberpunk olsun.
bunlar hepsi ultra settings ekran karti istiyor.
senin dedin belki low veya middle low oynarsin.
ayrica nvidia gtx 970 en berbat ekran kartiydi.
adamlar resmen milleti sagdan sola kadar enayi gözünlen baktilar.
512 gb vram deactive edip ve ilaki gtx 980 zorladilar.
dostum senin düsünmene saygi duyarim.Gtx 970 dediğimiz kart şu anki gtx 1660 super ayarında bir kart bildiğim kadarıyla.Bu kartlar belki günümüz oyunlarını 2k da çok akıcı oynatamaz ancak tüm oyunları 1080p en yüksek ayarlarda oynatıyor.Ayrıca gün 2k günüdür.Yeni ekran kartları buna göre tasarlanacağı için 3 4 sene 2k ultra settings rahat götürür diye düşünüyorum.
Ben kuramasam da babamın arkadaşı beleşe toplar 2015ten biliyorum
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com
Teknoloji biraz şans işi hocam.Yapılan bir kart 5 yıllık güçlü bir kartta olabiliyor 2 sene sonra sönedebiliyor.Bence pek tartışmaya gerek yok dediğim gibi şans işi.dostum senin düsünmene saygi duyarim.
full hd dogrudur.
2k dogrudur.
lakin bi noktada firmalar müsteri düsünmezler.
her bi karta 2 sene support var.
yani rtx 3000 cikti anda.
rtx 2000 end of life geciyor ve tüm yenilik özelikler rtx 3000 sunulur.
tek driver ve hata olayi düzeltilir.
3 sene rahat ultra settings 2 k gider ona hak veriyorum.
lakin ben bende senin dedin gibi rtx 4080 active olucam.
2021 tek ram, anakart ve cpu deyistirim
dostum tartismaya zaten gerek yok.MSI Optix MAG271CQR 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
MSI Optix MAG271CQR 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
AMD Ryzen 7 3700X 3,6GHz 36MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 7 3700X 3,6GHz 36MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 Fiyatı
Corsair 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram CMW16GX4M2C3200C16 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Corsair Cssd-f480gbmp510b Mp510 480gb Nvme M.2 Ssd - Fiyatı, Yorumları
Corsair Cssd-f480gbmp510b Mp510 480gb Nvme M.2 Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teknoloji biraz şans işi hocam.Yapılan bir kart 5 yıllık güçlü bir kartta olabiliyor 2 sene sonra sönedebiliyor.Bence pek tartışmaya gerek yok dediğim gibi şans işi.
Senin sistemde canavar he.Bende o şekil bir sistem toplayacağım şu sıralar da asus mu msi mı toplayayım karar veremedim doğrusu.Senin fikrin nedir?dostum tartismaya zaten gerek yok.
zevkler ve düsünceler ayrida olsa gerek.
önemli olan saygi ve efendi bi dialog.
bunu bildikten sonra. gerisi kolay
dostum ben asus yanayim.Senin sistemde canavar he.Bende o şekil bir sistem toplayacağım şu sıralar da asus mu msi mı toplayayım karar veremedim doğrusu.Senin fikrin nedir?
Ya kankam bence msi ama sen bilirsinSenin sistemde canavar he.Bende o şekil bir sistem toplayacağım şu sıralar da asus mu msi mı toplayayım karar veremedim doğrusu.Senin fikrin nedir?
Doğru asusta iyidostum ben asus yanayim.
msi bi türlü barisik olamadim.
asus bios uefi cok kolay ve düzgün yazilmis.
asus ekran kart ve anakart cok iyi.
Doğru asusta iyidostum ben asus yanayim.
msi bi türlü barisik olamadim.
asus bios uefi cok kolay ve düzgün yazilmis.
asus ekran kart ve anakart cok iyi.
ben senelerdir beriYa kankam bence msi ama sen bilirsin
Doğru asusta iyi
Doğru asusta iyi
Kanka şimdiden utanarak söylüyorum sistem güzel ama nedense benim pek içime sinmedirtx 3000 ve ryzen 4000 serisinden toplamayı düşünüyorum.Msi ceosu öldü bakalım yeni ceo başarı mı getirecek rezalet mi ona göre karar vereceğiz.
Elini çabuk tutmalısın çünkü rtx 2000 serisi üretimi durabilirMsi rtx2070s gaming x trio
Ryzen 7 3700-3800x
Para kalırsa sıvı soğutucu
MSi 165hz 1ms monitör (2k olursa çok mutlu olurum)
Cooler master h500 isteklerim gerisi sizde emeğiniz için teşekkür ederim
Knk bana isteklerimi sunan bir pc toplar mısın 1 2 hafta içinde almayı düşünüyorumElini çabuk tutmalısın çünkü rtx 2000 serisi üretimi durabilir