Neler Yeni

16X2 Ram Önerisi alabilirmiyim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Merhaba bunu beğendim ama sizinde tavsiyeniz var ise alabilirim bütçe maksimum 3.500
İşlemcim:12400F
Anakartım: Asus B660 plus D4
Ekran kartım:3070

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Team T-Force tavsiye etmeme sebebiniz nedir. Xpg olabilir sebeplerini merak ediyorum bilmediğimden

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Markayı tavsiye edip etmemekle ilgili bir şey yazmadım ki? cl16 ram bulmaya çalıştım ve bunu buldum uygun fiyatlı olarak.
Anladım hocam teşekkür ederim. Team T-Force daha uygun bu yüzden sebep sordum chip filan diyolar anlamıyorum siz bilirsiniz diye sormuştum.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
F/P
Değil gibi. 4000'e hız aşırtma yaparak kullanabilir cl16/17 ya da 18 ile diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Değil gibi. 4000'e hız aşırtma yaparak kullanabilir cl16/17 ya da 18 ile diye düşünüyorum.
OC yapılabilir ancak ömrü bir nebze kısalır. Fiyatlar aynı zaten. Saf gücü daha fazla olduğundan aradaki gecikme hızı göz ardı edilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha yine de OC yapılacaksa da anakart 5000mhz yi destekliyor. Bu ramleri oc yaparsın aradaki gecikme değeri ile oluşan fark iyice azalır. Ki zaten burada amaç f/p ürün bulmak olduğu için bu ramlerin tarafındanım.

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus
OC yapılabilir ancak ömrü bir nebze kısalır. Fiyatlar aynı zaten. Saf gücü daha fazla olduğundan aradaki gecikme hızı göz ardı edilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha yine de OC yapılacaksa da anakart 5000mhz yi destekliyor. Bu ramleri oc yaparsın aradaki gecikme değeri ile oluşan fark iyice azalır. Ki zaten burada amaç f/p ürün bulmak olduğu için bu ramlerin tarafındanım.
Overclok düşünmüyorun pek de anlamam. Cl değeri düşük olduğunda 16 bulamazsan 18 dediler ama farkedermi?

Top Bottom