Günlük kullanım içinse sıfır böyle bişey tavsiye edebilirim ama oyun performansı için daha farklı bi' şeyse araştırmak lazım. İkinci el şans işi...Herkese iyi forumlar 17-18K bandında 2. El laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Hocam oyun da oynuyorum apu laptop yaramaz bana yinede sağol önerin için.Günlük kullanım içinse sıfır böyle bişey tavsiye edebilirim ama oyun performansı için daha farklı bi' şeyse araştırmak lazım. İkinci el şans işi...
Anladım, zaten bu fiyatlara harici ekran kartlı sistem yok.Hocam oyun da oynuyorum apu laptop yaramaz bana yinede sağol önerin için.
Evet o yüzden 2. Ele yöneldim umarım düzgün bir cihaz bulabilirim. Aklınızda bulunsun sizinde önerilere açığımAnladım, zaten bu fiyatlara harici ekran kartlı sistem yok.
İkinci el temiz kullanılmış denk gelir umarım. Eğer gezinirken de denk gelirse link atarım.
Memleket neresi?Herkese iyi forumlar 17-18K bandında 2. El laptop arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Farketmez hocam sahibinden param güvende ile alabilirimMemleket neresi?
Sivas felansa sivas icin elden veriyorum param guvende olayinda sonra ben pek guvenmiorum. O yuzden sordumFarketmez hocam sahibinden param güvende ile alabilirim
Cihazınız nedir hocam çok uzak değilimSivas felansa sivas icin elden veriyorum param guvende olayinda sonra ben pek guvenmiorum. O yuzden sordum
Bnim ustume tikla. Hesabim kismindan ikinci el konularina bak orda gorursun. 3050 ti laptop benimki. Detaylari orda yaziorCihazınız nedir hocam çok uzak değilim
Konu silinmis bir dakikaBnim ustume tikla. Hesabim kismindan ikinci el konularina bak orda gorursun. 3050 ti laptop benimki. Detaylari orda yazior
Cihazınız nedir hocam çok uzak değilim
1159463146 ilan no benimkiBnim ustume tikla. Hesabim kismindan ikinci el konularina bak orda gorursun. 3050 ti laptop benimki. Detaylari orda yazior
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu silinmis bir dakika
Bütçemi aşıyor maalesef.Bnim ustume tikla. Hesabim kismindan ikinci el konularina bak orda gorursun. 3050 ti laptop benimki. Detaylari orda yazior
Konu silinmis bir dakika
1159463146 ilan no benimki
20k ya kadar indirebilirim. Normal ederi ortalama bu fiyatta zaten. Dedigim gibi sivas ta olsaniz gormenizi saglayabilirdim. Yinede rica ederim .Bütçemi aşıyor maalesef.