hocam bunları neye göre yazdın anlamadım ama pc intel işlemci değil. Sharkoon psusu yokAttığın sistemin Psu'sunu beğenmedim. 650w ve Sharkoon pek iyi değil. Kasanın tasarımı hoş değil ve boyutu Asus tuf gt301'e göre biraz daha küçük. İntel işlemci düşünmüyorum. Ryzen 5 5600x çok daha iyi. Anakarta gelecek olursak, mATX bir anakart, görüntüsü hiç iç açıcı değil. Önerilen sıvı soğutma da yeterli değil. SSD, işlemci ve Bu söylediklerimi değiştirirsem 20k'yı geçer. 3070Tİ için sistemin bir çok şeyinden kısamam.
Dış görünüşüne mi aldanıyorum ben kardeşim, Parçalar üst seviye. Performans kaybı neden yaşıyayım. Sistem biraz pahalıya kaçtı farkındayım alınır demiyorum zaten.17k para vereyim ve hiç bir işe yaramayan dış görünüş sayesinde performans kaybı yaşayayım. Güzel seçim.
Dış görünüş dediği de rgbleri bile belli olmayan asus tuf gt30117k para vereyim ve hiç bir işe yaramayan dış görünüş sayesinde performans kaybı yaşayayım. Güzel seçim.
Umursamıyorsun önermeleri, bu fiyata değmez ama bunu kabullenmiyorsun soru sorma almaya kararlıysan ne anlamı var hem ağzım yanmasın hem sütüm dökülmesin.Dış görünüşüne mi aldanıyorum ben kardeşim, Parçalar üst seviye. Performans kaybı neden yaşıyayım. Sistem biraz pahalıya kaçtı farkındayım alınır demiyorum zaten.
10.000TL'ye vediler ama, parçalar nasıldı kardeşim. Game Booster felan heralde
Performans kaybı yaşamazsın Samsung evo yap sdd yi anakartı b550 RAM 16 GB 3600 MHz e indir psu yüzde değiştir 17 800 tutuyor gayette güzel kasayı sat hava alan bir tane alırsın hadi gg boş yapmayalım böyle soru sorup sonrada laf sokanlara ayar oluyorum rtx 3060ti daha mı çok fps performans mı verecek17k para vereyim ve hiç bir işe yaramayan dış görünüş sayesinde performans kaybı yaşayayım. Güzel seçim.
Aynen gamebooster10.000TL'ye vediler ama, parçalar nasıldı kardeşim. Game Booster felan heralde
Anlamıyorsun...Attığın sistemin Psu'sunu beğenmedim. 650w ve Sharkoon pek iyi değil. Kasanın tasarımı hoş değil ve boyutu Asus tuf gt301'e göre biraz daha küçük. İntel işlemci düşünmüyorum. Ryzen 5 5600x çok daha iyi. Anakarta gelecek olursak, mATX bir anakart, görüntüsü hiç iç açıcı değil. Önerilen sıvı soğutma da yeterli değil. SSD, işlemci ve Bu söylediklerimi değiştirirsem 20k'yı geçer. 3070Tİ için sistemin bir çok şeyinden kısamam.
Rtx 3060ti almak yerine 3070ti almak performansta hiç bir performans değiştirmiyor mu? Beğendim.Performans kaybı yaşamazsın Samsung evo yap sdd yi anakartı b550 RAM 16 GB 3600 MHz e indir psu yüzde değiştir 17 800 tutuyor gayette güzel kasayı sat hava alan bir tane alırsın hadi gg boş yapmayalım böyle soru sorup sonrada laf sokanlara ayar oluyorum rtx 3060ti daha mı çok fps performans mı verecek
+ Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240mm seç hatta. İşlemci ısısı ile bir sorun hiç çekmezsin.O paraya 3070Ti var kanka ama sen bilirsin.Sinerji Avior Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC]
Sinerji Avior Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ya bi bakiyim dedim şuan 32 k olmuş (Dış görünüş dediği de rgbleri bile belli olmayan asus tuf gt301
alıyorsan al bize ne neden soruyorsun buraya kazığı ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinerji Avior Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC]
Sinerji Avior Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070Ti [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Al ryzen işlemci , atx anakart , bide özelleştir 240mm msi falan al aynı fiyat