Kamera odaklıysan x200 ultra. Bekleyip x300 ultrada düşünebilirsin. Ama bunların kaydı yok 4+4 ay kullanıp 4 ay kullanamicaksın sim kartı bilgin olsun.Yd almayı düşünüyorum. Sizce hangisi.
Renk farketmiyor hepsinde atma var. Gümüs sadece daha az göze batar o kadar. Kasa kalitesi 120 binlik bir tel için rezalet bence. Onun harici on numara telefon. Sıkı takipçisiyim bu serinin ama dediğim gibi kasa malzemesinden dolayı almadım. 18 de umarım malzemeyi değiştirirler, o zaman almayı düşüneceğim. Onun harici s26 ultra almak bence acilse daha mantıklı. Yoksa 18 beklenmeli bence. Ha kasa yine aliminyum olur belki ama boya atma sorununu çözerlerse risk alınabilir yine de.Tek sıkıntı boya atmasıysa zaten gümüş almayı düsünüyorum. Alüminyum olması ısıyı iyi dağıtıyomuş falan filan. Ama titanyum kadar sağlam değil. Sırf kasa için mi samsung
s26 da alüminyum olabilir emin değilimTek sıkıntı boya atmasıysa zaten gümüş almayı düsünüyorum. Alüminyum olması ısıyı iyi dağıtıyomuş falan filan. Ama titanyum kadar sağlam değil. Sırf kasa için mi samsung
Aciliyeti yok ama boya atma olayı kılıflı kullan8nca da oluyor muRenk farketmiyor hepsinde atma var. Gümüs sadece daha az göze batar o kadar. Kasa kalitesi 120 binlik bir tel için rezalet bence. Onun harici on numara telefon. Sıkı takipçisiyim bu serinin ama dediğim gibi kasa malzemesinden dolayı almadım. 18 de umarım malzemeyi değiştirirler, o zaman almayı düşüneceğim. Onun harici s26 ultra almak bence acilse daha mantıklı. Yoksa 18 beklenmeli bence. Ha kasa yine aliminyum olur belki ama boya atma sorununu çözerlerse risk alınabilir yine de.
Onu sorcaktımda tamda sizin telefonunuz çıktı napcaksınız diye. Güzel yapmışlar mı ben çok bakamadım.ben bugün 26u alcam 17 pro maxtan tüm özellikleri daha iyi benim kriterlerime göre
kamerası yeterli benim için beğendim bi ondan emin değildim yetecek mi diyeOnu sorcaktımda tamda sizin telefonunuz çıktı napcaksınız diye. Güzel yapmışlar mı ben çok bakamadım.
Ekran tarafı çok iyi oldu sanırım gizli ekran+ m14 falan. Gizli ekran her zaman çok kullanılmaz belki ama kamerada bence daha büyük gelişim yapılabilirdi. İşlemci standart o senenin en iyisini koyup geçiyorlar. Sanırım snapdragonla gelcek ben exynos 2600 bekliyordum daha iyi olacak dediler diye. Kaleme Bluetoothu geri koydular birde sanırım.kamerası yeterli benim için beğendim bi ondan emin değildim yetecek mi diye
Oluyor, renk değiştirme dahi oluyor telefonlarda bir çok vaka var internette. Ben kendim de alacaktım o yüzden vazgeçtim. 120 binlik telefonun boyası atamaz, kolay parçalanamaz benim için. Kimse kusura bakmasınAciliyeti yok ama boya atma olayı kılıflı kullan8nca da oluyor mu
snapdragon daha iyi malesef 3 nm olmasına rağmenEkran tarafı çok iyi oldu sanırım gizli ekran+ m14 falan. Gizli ekran her zaman çok kullanılmaz belki ama kamerada bence daha büyük gelişim yapılabilirdi. İşlemci standart o senenin en iyisini koyup geçiyorlar. Sanırım snapdragonla gelcek ben exynos 2600 bekliyordum daha iyi olacak dediler diye. Kaleme Bluetoothu geri koydular birde sanırım.