17 pro max vs s25 ultra

ByDolph

80+ Silver
Reaksiyon skoru
661
Yd almayı düşünüyorum. Sizce hangisi.

15 falan olsa iphone ama 17promax ise kesinlikle s25 ultra. şahsen ben zaten iphone tercih etmemin nedeni tasarımı ve yazılımı

Forumda 2 adet lanetli konu vardır. AMD mi NVIDIA mı , iphone mi samsung mu....
Şimdi xiomi kullanıyorum. İphone tarafında düşük ışık , story performansı , ios , kasa tasar8mı ; samsung tarafında yüksek mp (s26 için güçlü işlemci) , ai dikkatimi çekiyo. Acaba androidden devam etmek mantıklı mı yoksa ios a mı geçeyim

Şimdi xiomi kullanıyorum. İphone tarafında düşük ışık , story performansı , ios , kasa tasar8mı ; samsung tarafında yüksek mp (s26 için güçlü işlemci) , ai dikkatimi çekiyo. Acaba androidden devam etmek mantıklı mı yoksa ios a mı geçeyim
26 ultra bugün tanıtılacak single core dahil her konuda daha üstün ama iki cihazda zaten çok üst düzey hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsan onu seç ikiside dikkat çeken güzel tasarımlı cihazlar bence

İşletim sistemleri tamamen farklı olduğu için ikisini kıyaslamak doğru olmaz. Yılların geyiği işte :)

17 pro max alınmaz kasa malzemesinden ötürü. Bir Iphone ci olarak aliminyum telefona , boya atması sorunu olan bir seriye para vermem. Ki vermedim ve almadım. Çelik- Titanyum kasa gelene kadar da almayı planlamıyorum. Samsung o yüzden. Yoksa Iphone derdim

17 pro max alınmaz kasa malzemesinden ötürü. Bir Iphone ci olarak aliminyum telefona , boya atması sorunu olan bir seriye para vermem. Ki vermedim ve almadım. Çelik- Titanyum kasa gelene kadar da almayı planlamıyorum. Samsung o yüzden. Yoksa Iphone derdim
Tek sıkıntı boya atmasıysa zaten gümüş almayı düsünüyorum. Alüminyum olması ısıyı iyi dağıtıyomuş falan filan. Ama titanyum kadar sağlam değil. Sırf kasa için mi samsung

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,473
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri