17 yaşında nasıl kripto para yatırımı yaparım?

Arkadaşlar; konuya açıklık getireyim sanırım karıştı biraz:
Başlıkta belirttiğim üzere belli bir sermayem var ve ben bu sermaye ile yatırım yapıp yükseltmek istiyorum ancak 17 yaşında olduğum için bir sürü yerde denememe rağmen kabul etmiyor.
Sorularım:
1-Kripto para al-sat işininin püf noktalarını nasıl öğrenebilirim.
2-17 yaşında al-sat yapılabilecek platform var mı, varsa nerelerde yapılabilir?
Yakın zamanda sınav stresi bitince hazırlayacağım birkaç kişinin de yardımıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FTX.com kimlik istemiyor fakat orayada btc veya tether atman lazım. Onlarıda almak için ya Paribu yada btctürk şart. :(

Yakın zamanda sınav stresi bitince hazırlayacağım birkaç kişinin de yardımıyla.

FTX.com kimlik istemiyor fakat orayada btc veya tether atman lazım. Onlarıda almak için ya Paribu yada btctürk şart. :(
Tether nedir peki?

Olaylardan hiçbir şey anlamayan ama yatırım yapmak isteyen bne:
ERNncczWkAAMY_6.jpg

Arkadaşlar; konuya açıklık getireyim sanırım karıştı biraz:
Başlıkta belirttiğim üzere belli bir sermayem var ve ben bu sermaye ile yatırım yapıp yükseltmek istiyorum ancak 17 yaşında olduğum için bir sürü yerde denememe rağmen kabul etmiyor.
Sorularım:
1-Kripto para al-sat işininin püf noktalarını nasıl öğrenebilirim.
2-17 yaşında al-sat yapılabilecek platform var mı, varsa nerelerde yapılabilir?
Bildiğim kadarıyla 17 yaşında yasal olmadığı için yapamazsın.
Sana tavsiyem borsa hakkında iyi birinden eğitim alman daha faydalı olacaktır.
Forumda kripto para muhabbetinin çok döndüğünü gördüm. Bunun üstüne bunu görmem şaşırtmadı beni... yaşını bir kenara koysak dahi kripto para için bütçen az.. bunu kendini kazanç sağlayabileceğin bir konuda eğitim alarak kendini geliştirmen bence daha faydalı olur...

Bildiğim kadarıyla 17 yaşında yasal olmadığı için yapamazsın.
Sana tavsiyem borsa hakkında iyi birinden eğitim alman daha faydalı olacaktır.
Forumda kripto para muhabbetinin çok döndüğünü gördüm. Bunun üstüne bunu görmem şaşırtmadı beni... yaşını bir kenara koysak dahi kripto para için bütçen az.. bunu kendini kazanç sağlayabileceğin bir konuda eğitim alarak kendini geliştirmen bence daha faydalı olur...
Bütçesi az değil? 2.7k doları var. Yeni başlayan için iyi baya.

Bu konuda Benim fikrime göre az diyelim o zaman. :) (0,076)

@hocam o iş öyle değil
Öyle deme. İşi düzgün öğrenirse 3x leverage ile güzel para bırakır. Ana gelşr modeli olarak kullanmayacak diye biliyorum?

Detaylı kripto para rehberi gelir mi ?
Bu ara derslerden zaman bulabildikçe A dan Z ye çok detaylı rehber yapmayı istiyorum.

Youtube da güzel videolar var öncelikle analiz yapmayı öğrenmeye çalış ve bunlar için güzel videolar var. Tavsiyem crypto Kemal ve crypto ramço kanallarını takip etmen ve eğitici videolarını izlemen

Öyle deme. İşi düzgün öğrenirse 3x leverage ile güzel para bırakır. Ana gelşr modeli olarak kullanmayacak diye biliyorum?

Bu ara derslerden zaman bulabildikçe A dan Z ye çok detaylı rehber yapmayı istiyorum.
Valla çok güzel olur. Çok merakım var bu işlere ama bir şey bilmediğimden pek girişmek istemiyorum.

Geri