17 Yaşındayım boyum uzar mı??

Bilemeyiz birden uzayabilirsin. Öyle tanıdığım çok oldu birden çok uzayan

Nasıl desem boyu çok problem etmiyordum önceden kilom vs. vardı kilo falan verince birşeyler değişir diyodum 1.5 sene oldu bişey değişmedi bende fitnesse falan başladım yine bi kemik yaşı ölçtürmeyi düşünüyorum

Max 5CM daha uzar.

Lise son Sınıfa geçtim boyum 1.93 bende tam tersine iğne vurdurmayi düşünüyorum aşırı uzuyorum

Arkadaşlar evde muhabbeti geçti bende baktım meraklanıp lise 1 den beridir boyum uzamadı desem yeridir 1 cm belki. Her neyse şu an 17 yaşındayım lise 4 olucam ve boyum 1 65 hayır anne babamda 155 e 174. Yoksa hormonlara falan baktırmaya gidicem.
Lise 1 de 180dim lise 4e geçtim boyum 196 uzarsın daha

Arkadaşlar evde muhabbeti geçti bende baktım meraklanıp lise 1 den beridir boyum uzamadı desem yeridir 1 cm belki. Her neyse şu an 17 yaşındayım lise 4 olucam ve boyum 1 65 hayır anne babamda 155 e 174. Yoksa hormonlara falan baktırmaya gidicem.
Erkekler şu yaşa kadar uzar denilen olayy gerçekten uzak bir kavram.

Doktordan kemik yaşını ve hormonal eksikliklerini öğrenebilirsin. Gece uykusu boy uzaması için en önemli etken.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erkekler şu yaşa kadar uzar denilen olayy gerçekten uzak bir kavram.

Doktordan kemik yaşını ve hormonal eksikliklerini öğrenebilirsin. Gece uykusu boy uzaması için en önemli etken.
Bu arada dediğim gibi kimi 13-14 yaşında uzar kimi 17-18 yaşında ve çoğu kişi genetiğinin üstünde oluyor.

Maksimum 2 senen var arılı gıda takviyeleri işe yarıyor diye biliyorum ama net tavsiyem 2 sene boyunca durmadan basketbol oyna turnike çıkışları yap.

Annem 160, babam 169cm
ben 180cm :)

Maksimum 2 senen var arılı gıda takviyeleri işe yarıyor diye biliyorum ama net tavsiyem 2 sene boyunca durmadan basketbol oyna turnike çıkışları yap.

Annem 160, babam 169cm
ben 180cm :)
Maşallah 🥰
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir anda da uzayabilirsin, benden kısa olup ta 1 yılda beni 5 cm geçen arkadaşım var. Düzgün beslen, sporunu yap, saatinde uyu uzarsın

benim annem babam uzun ama küçüken baskete gitmiştim baya boyun uzadı 16 yaşındayım 1.87 falanım deneyebilirsin basket oynamayı belki işe yarar ama takma kafana boyun kısa olsa ne olur uzun olsane ne olur belim çatlıyor benim xd

benim 17 yaşında boyum 172ydi şu an 18in ortalarındayım 178 halen de ufak ufak uzuyorum aylık fark oluyor.

baban 174 annen 155se normal değil mi sence? akrabalarında 180in üzerinde değilse max 173 falan olursun bence.
benim annemde 1.55 babam 1.78 ben şuan lise 2yim boyum 183 ilginç gerçekten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,393
Üyeler
184,782
Son üye
HzSibop
Geri