Tremolo
80+ Bronze
Dahası
Garanti? Xdrive nın kendi sitesinde belki siyahı vardır bir bak senOlmaz mı la?
Garanti? Xdrive nın kendi sitesinde belki siyahı vardır bir bak senOlmaz mı la?
- bir özzelliği var mı? Ve sol ve sağındaki kol koyma yerleri ayarlanıyo dimi?Bende var xDrive 15 Li 165 boyum var boyun desteğini boyum yetmediğinden kullanamıyorum ama yoksa güzel sorun varsa sorabilirsin
Ayarlanıyor diye yazdım biraz önce- bir özzelliği var mı? Ve sol ve sağındaki kol koyma yerleri ayarlanıyo dimi?
Garanti? Xdrive nın kendi sitesinde belki siyahı vardır bir bak sen
Evet ayarlanıyor ama kol koyma yerleri çok işlevsiz zaten ellerin klavye ve mouse da olduğu için masadan destek alıyosun koltuğun kol desteğinden değil- bir özzelliği var mı? Ve sol ve sağındaki kol koyma yerleri ayarlanıyo dimi?
Akıncı da iyi ama sana 15 li daha iyi olurxDrive AKINCI Profesyonel Oyuncu Koltuğu Gri/Siyah
xDrive Akıncı profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.www.xdrive.com.tr
ben masanın içine girdiğim için problem olmuyor orası gerekiyor yani yoksa kolum ağrıyorEvet ayarlanıyor ama kol koyma yerleri çok işlevsiz zaten ellerin klavye ve mouse da olduğu için masadan destek alıyosun koltuğun kol desteğinden değil
Evet 15 linin kurulumu zor tüm parçalar ayrı olduğu için. Benim fırtına da sadece ayakla koltuk yerleştiriliyordu o çok iyi bir avantaj.He bide kurulumu çok zor 1:30 saat uğraştım ama benim beceriksizliğim de olabilir
Sırt kısmıyla oturma kısmını birleştirmek çok zor ayaklar ve amortisör falan kolayEvet 15 linin kurulumu zor tüm parçalar ayrı olduğu için. Benim fırtına da sadece ayakla koltuk yerleştiriliyordu o çok iyi bir avantaj.
İki kişi çok daha iyi kurulur.Sırt kısmıyla oturma kısmını birleştirmek çok zor ayaklar ve amortisör falan kolay
Annemle kurduk zaten ama çok zordu işte yine de bi an kuramicaz sandık sonra annem xDrive ı aradı adamlar anlattı falan ne yapmamız gerektiğini sonra olduİki kişi çok daha iyi kurulur.
AynnnnNeyse spray ile boyarım