1700 TL Ryzen 5 3600 işlemciyi kaçırdım.

Bende 160lık kupon vardı 1739 liraya aldım.

Bitmiş mi yine ?
Aynen ya. Kart bilgilerini girdim uğraştım. Ben internet şubesini kapatmıştım daha önceden. Onu açtım falan derken yine bitti kaçırdım. Kafayı duvara vurmamak için kendimi zor tutuyorum.

Bu konu niye bu kadar hit aldı?

N11 de kuponumla beraber kutulu 3600 işlemci 1719 TL geliyordu. Küsurat eksiğim vardı. Tam 2 dakika para yatırdım geldim stok bitmiş.. Moralim aşırı bozuk. Kaç hafta bekleyip kovalıyordum.

Gün içinde bu işlemciye indirim gelir mi daha? Black friday mı bekleyim ne yapayım?
5 ay önce 1200 tl idi

1719 TL aldım işlemciyi arkadaşlar. Şükür kavuşturana.

1719 TL aldım işlemciyi arkadaşlar. Şükür kavuşturana.
Hayırlı olsun. Bende cuma günü Incehesap Gaming gecesinden 999 liraya PSU alacaktım stok 1 dakikada tükendi alamadım bayağı üzülmüştüm. Şimdi aynı ürün N11 de kuponla birlikte 1005 liraya denk geliyor alacağım.

Geri geldi stoklara alabilirsin

Hayırlı olsun. Bende cuma günü Incehesap Gaming gecesinden 999 liraya PSU alacaktım stok 1 dakikada tükendi alamadım bayağı üzülmüştüm. Şimdi aynı ürün N11 de kuponla birlikte 1005 liraya denk geliyor alacağım.
Aynen hocam. Hayırlı olsun. Sonunda alabildik. Satıcıya kıl oldum. 10 tane koyuyor sonra geri bitiyor. Tekrar açıyor. Bizi boş yere polemiğe soktu sabah sabah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri geldi stoklara alabilirsin
Aldım.

Aynen hocam. Hayırlı olsun. Sonunda alabildik. Satıcıya kıl oldum. 10 tane koyuyor sonra geri bitiyor. Tekrar açıyor. Bizi boş yere polemiğe soktu sabah sabah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldım.
Aynısını Incehesap da yaptı. Benim alacağım üründen stoklara saat 22:00 da 15 tane geldi direk bitti. Sonra saat 00:00 da birdaha stoklara gelmiş indirimli fiyattan. Çok saçma saat 10 da tükenen şeyin 12 de geri geleceğini bilmiyordum ki. Yine alamadım tabi sabah öğrendim çünkü stoklara geri sonradan geldiğini

Aynısını Incehesap da yaptı. Benim alacağım üründen stoklara saat 22:00 da 15 tane geldi direk bitti. Sonra saat 00:00 da birdaha stoklara gelmiş indirimli fiyattan. Çok saçma saat 10 da tükenen şeyin 12 de geri geleceğini bilmiyordum ki. Yine alamadım tabi sabah öğrendim çünkü stoklara geri sonradan geldiğini
İyi hocam. Hayırlı olsun tekrar. Aldık ya gerisi önemli değil :D

Geri