- Bütçe
- 1700
arkadaşlar şu anda rival 3 kullanıyorum yeni bir mouse almak istiyorum bütçem 1700 tl wireless olması çok önemli önerilerinize açığım aklımda şu anda birkaç tane mouse var sizce hangisi
www.havitstore.com.tr
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
aklımda bu 4 mouse var tavsiyeleriniz nedir valorant cs gibi rekabetçi fps oyunları oynuyorum
Havit H.Kraken StarBlaze-2 Kablosuz Mouse - Beyaz
Havit Kraken StarBlaze-2 RGB Kablosuz Gaming Mouse 26000 DPI PAW3395 - Beyaz
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır. Mouse...
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...