17000 bandında fiyat performans bilgisayarı için tavsiyeler

https://www.incehesap.com/falcon-3050-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47692/ bu iyi mi 5600x işlemci olması dikkatimi çekti biraz intelden daha pahalı vesaire ekran kartını da 440tl ekleyip phoenix yerne asus dual yapmayı düşündüm ne diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/falcon-3050-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-47692/ bunun işlemcisi daha iyi özellikle 5600x olması dikkatimi çekti ekran kartını phoenix değil de 440tl daha ekleyip seçeneklerden asus dual yapmayı düşündüm ne dersin

Hocam 3050 atıyorsunuz hala. 14e 6600xt 5600xler satıldı bi dünya. O bütçeye 5600x 3060/ti aşağısı alınmaz.
dostum bu şekilde toplamaya kalkınca elimdeki bütçeyi aşıyorum tüm attığım sistemlere yorum yaptın sağolasın belli anlıyosun bu işten bari bi sistem bari söyle de ben de bakayım

Arkadaşlar indirim ne demek bilmiyor sanırım. Söylediğim fiyatlara iki haftada bir illaki kaliteli ürün bulursunuz. Yazık.

dostum bu şekilde toplamaya kalkınca elimdeki bütçeyi aşıyorum tüm attığım sistemlere yorum yaptın sağolasın belli anlıyosun bu işten bari bi sistem bari söyle de ben de bakayım
Şu an beklemekten başka çaren yok gibi. Bütün gün pc tel forum takılacaksın sistem kovalayacaksın başka şekilde alamazsın. 2 saat sonra video atacak DA G5 sistem videosu gelecek takip et onu. Senin bütçene uygun alacağın en iyi sistem o olur tahminen. Hazır almak indirim olmadıkça mantıksız. Çok yüksek bütçeye toplama sistem alabilirsin onun dışında hazır almaya bak sen

Şu an beklemekten başka çaren yok gibi. Bütün gün pc tel forum takılacaksın sistem kovalayacaksın başka şekilde alamazsın. 2 saat sonra video atacak DA G5 sistem videosu gelecek takip et onu. Senin bütçene uygun alacağın en iyi sistem o olur tahminen. Hazır almak indirim olmadıkça mantıksız. Çok yüksek bütçeye toplama sistem alabilirsin onun dışında hazır almaya bak sen
da g-5 i aldım istanbulda yaşıyorum ne kadarda elime ulaşır sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri