zamanla artmıyor gelen para hep gidiyorBen olsam şimdi almam bütçem ne zaman artarsa (3000-4000) o zaman alırım, en mantıklısı da bu zaten.
Hocam 2000 tl ye yukarıda belirttiğiniz oyunları 60fps de açacak bir sistem bulmanız neredeyse imkansız durumda. Benim fikrim bu yönde çünkü oyunlar güncelleniyor ve sistem gereksinimleri gittikçe artıyor.acele olacak
Anlıyorum hacı da piyasa malum 2000tl'ye dizseniz ilerde pişman olursunuz ve ileride de yükseltemezsiniz sistemi yükseltmek isterseniz çok fazla para harcamanız gerekir.zamanla artmıyor gelen para hep gidiyor
zulada ve csgoda düşük ayarlarda oynatan bir sistem olmazmı ?Hocam 2000 TL ye yukarıda belirttiğiniz oyunları 60fps de açacak bir sistem bulmanız neredeyse imkansız durumda. Benim fikrim bu yönde çünkü oyunlar güncelleniyor ve sistem gereksinimleri gittikçe artıyor.
şimdi bir temel olarak bunu alıcak 2 3 sene idare ederse 2000 tl lik pc sonradan iyi bir şey alıcak idaretenlik yaniAnlıyorum hacı da piyasa malum 2000tl'ye dizseniz ilerde pişman olursunuz ve ileride de yükseltemezsiniz sistemi yükseltmek isterseniz çok fazla para harcamanız gerekir.
Hocam hiç sanmıyorum ya.zulada ve csgoda düşük ayarlarda oynatan bir sistem olmazmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi bir temel olarak bunu alıcak 2 3 sene idare ederse 2000 TL lik pc sonradan iyi bir şey alıcak idaretenlik yani
nasıl olmaz hocam şuan pentinyum işlemcili bir leptopla yazıyorum size o bile csgo da 25 fps verdiHocam hiç sanmıyorum ya.
2000TL'lik bilgisayarı şu dönemde alıp 2 sene idare etmesi çok zor be dostm..zulada ve csgoda düşük ayarlarda oynatan bir sistem olmazmı ?
şimdi bir temel olarak bunu alıcak 2 3 sene idare ederse 2000 TL lik pc sonradan iyi bir şey alıcak idaretenlik yani
Topladım ya hocam. Çoğu oyunu oynarsın.nasıl olmaz hocam şuan pentinyum işlemcili bir leptopla yazıyorum size o bile csgo da 25 fps verdi
oyunu günde 1 yada 2 saat oynayacak geri kalanı crome2000TL'lik bilgisayarı şu dönemde alıp 2 sene idare etmesi çok zor be dostm..
önemli olan o parçaların gideceğimiz bilgisayarcıda olmasıTopladım ya hocam. Çoğu oyunu oynarsın.
Bilgisayarcı size kazık fiyata satar muhtemelen. 2.el parça kovalayın derim.oyunu günde 1 yada 2 saat oynayacak geri kalanı crome
önemli olan o parçaların gideceğimiz bilgisayarcıda olması