173 TL'ye fifa 2021 alınır mı?

Murats1

80+
Reaksiyon skoru
48
arkadaşlar merhaba. fifa 21 almak istiyorum fakat buna değer mi emin değilim. online kısmına dair hiçbir bilgim yok uzun zamandır seriden uzaktayım. hiç bilmeyen birisi olarak alırsam çok sıkıntı yaşar mıyım? kariyer kısmı falan zaten oynarım ama online kısmına dair pek bir fikrim yok

Bir sürü özellik var alınır kesinlikle. Sıkıntı yaşamazsın hemen kavrarsın. Online kısmı güzel yapılmış oynanır.

Steam hesabımda 300 TL civarı para var. 173tl vereceğine ben sana 150tlye alabilirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba. fifa 21 almak istiyorum fakat buna değer mi emin değilim. online kısmına dair hiçbir bilgim yok uzun zamandır seriden uzaktayım. hiç bilmeyen birisi olarak alırsam çok sıkıntı yaşar mıyım? kariyer kısmı falan zaten oynarım ama online kısmına dair pek bir fikrim yok
Mutlaka alınır da paran varsa al

Steam hesabımda 300 TL civarı para var. 173tl vereceğine ben sana 150tlye alabilirim.
yok kral sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mutlaka alınır da paran varsa al
csden item falan satıp üstünü tamamlarım büyük ihtimalle. biriken skinleri satınca 120ye falan alabilirim. parasında değil de tadı çıkar mı diye yazmıştım

yok kral sağolasın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

csden item falan satıp üstünü tamamlarım büyük ihtimalle. biriken skinleri satınca 120ye falan alabilirim. parasında değil de tadı çıkar mı diye yazmıştım
Çıkar be hocam FIFA az biraz oynuyorsan tek fut draftı yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,925
Üyeler
192,558
Son üye
a-tan
Geri