17500 TL laptop önerisi

Buraks

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,236
monster dışında mükemmel soğutması olan her oyunda iyi fps veren bir laptop istiyorum

Monster dışında msi ın 3050 ve i7 10750h modeli var . Ama aynı fiyata monsterda 3060 ve 11 nesil işlemcili notebooklar var . İsterseniz msi ın linkini Atayım bi bakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monster dışında msi ın 3050 ve i7 10750h modeli var . Ama aynı fiyata monsterda 3060 ve 11 nesil işlemcili notebooklar var . İsterseniz msi ın linkini Atayım bi bakın
benim için önemli olan soğutma ve uzun ömürlülük varsa öyle düşündüğünüz atarsınız (onun yanında monster da atabilirsiniz)

güzel bir notebook gibi duruyor

Size atacağım monster ların hepsi bir anda 4 bin tl zamlanmış.

Tulpar t7 v25.1 mi atacaktiniz
Aklımda o da vardı . Ama sadece o değil tamamı zam yemiş. Ve o attığınız model gayet sağlam bir modeldi , bir bilgiye göre msi tarafından üretiliyo.

Aklımda o da vardı . Ama sadece o değil tamamı zam yemiş. Ve o attığınız model gayet sağlam bir modeldi , bir bilgiye göre msi tarafından üretiliyo.
Evt kasası MSI onu alacaktım bı baktım 19 k olmuş

Geri