🔥🔥18:00 da yeni sisteme hazır mıyız ?🔥🔥

benim tahnminim bu
üüüüğğğğğf bu olursa off off diyorum yapışırım.

Arkadaş elimde eski yeni laptop masaüstü vs derken 4 tane pc var böyle şeyler paylaşılınca ben bile heyecanlanıyorum alasım geliyor :D

Arkadaş elimde eski yeni laptop masaüstü vs derken 4 tane pc var böyle şeyler paylaşınca ben bile heyecanlanıyorum alasım geliyor :D
sistem iyi olursa direkt alacağım manita kullansın asdjkblasdjnakdla

sistem iyi olursa direkt alacağım manita kullansın asdjkblasdjnakdla
4060ti olursa belki ben de alırım ama Ekran kartı istiyorum aslında sistemim için (Gaming x Trio 4070) :) Bu tarz F/p içindeki ekran kartları sesli çalışan ve soğutma performansı orta şekerli oluyor. Yoksa kartı alıp bendeki 3060 ile değiştirip arkadaşa verirdim kasayı :D

rtx 4060? neden bu kadar eminsiniz? ve bu ekonomide o fiyat zor knkam.
Hocam yeni AMD kartlardan kullanmışsındır sistemde umarım. AMD önyargımı kırıp ilk defa AMD sistem almayı düşünüyorum. Umarım dediğin gibi f/p kralı olur.

4060ti olursa belki ben de alırım ama Ekran kartı istiyorum aslında sistemim için (Gaming x Trio 4070) :) Bu tarz F/p içindeki ekran kartları sesli çalışan ve soğutma performansı orta şekerli oluyor. Yoksa kartı alıp bendeki 3060 ile değiştirip arkadaşa verirdim kasayı :D
Belki son yayınlayacağı sistem 4070/80 li bir sistem olur belki de rx 7800 xt gelir çıkışına özel

Geri