Neler Yeni

18 e yeni girmiş birine kredi

KG68

80+
Reaksiyon skoru
122
18 e yeni girdim daha herhangi bir kart çıkartmadım. Sorum şu yönde kart aldığım zaman bana ihtiyaç kredisi veyahut nakit avans tarzında para çekme hakkım var mı? çekeceğim tutar max 1000 lira bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

sigortan varsa ve biyerde çalışmıyosan çıkmıyor ben nakit avans çekmeye çalıştım bu şartlar gerekli olduğunu söylediler

sigorta yoksa 1000 lira bile çıkmıyor ne kredi kartı alabiliyorsun nede nakit avans açabiliyorsun

mcdonald ve pizza restorantları hep kurye arıyor cep telefonuna navigasyon yükle kuryelik yap istersen bir ayda 8.5k tl kazanırsın.
akbank bir ara veriyordu faizsiz şimdi bilmiyorum.

18 e yeni girdim daha herhangi bir kart çıkartmadım. Sorum şu yönde kart aldığım zaman bana ihtiyaç kredisi veyahut nakit avans tarzında para çekme hakkım var mı? çekeceğim tutar max 1000 lira bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
sigortan varsa çekersin yoksa hesap hareketlerine göre limit ilerde artabilir

mcdonald ve pizza restorantları hep kurye arıyor cep telefonuna navigasyon yükle kuryelik yap istersen bir ayda 8.5k TL kazanırsın.
akbank bir ara veriyordu faizsiz şimdi bilmiyorum.
reis dediğin mantıklı ama ehliyet yok birde öğrenciyim çalışamam ihtiyacım oldu o yüzden sormuştum

tüm bankaları denemedim ama en azından garanti bankası hiç vermiyor bana kredi kartı
akbank , enpara veriyormuş araştırdım biraz da ne kadar doğru bilemiyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sigortan varsa çekersin yoksa hesap hareketlerine göre limit ilerde artabilir
ya bana lazım olan en fazla 500-600 lira para kurs taksiti yatıracaktım tek kalıyorum denkleyemedim bu ayda ondan sormuştum

akbank , enpara veriyormuş araştırdım biraz da ne kadar doğru bilemiyom
enpara veriyordu evet ama eğer öğrenci değilsen hala öğrenci olduğum için vermiyordu oda akbankı bilmiyorum

enpara veriyordu evet ama eğer öğrenci değilsen hala öğrenci olduğum için vermiyordu oda akbankı bilmiyorum
açık öğretim lisesindeyim dur bakalım tek tek gidip görüşecem inşallah veriyolardır

Geri