Bergee
80+ Silver
Web sitesi yapmayı düşünüyorum açıkçası bu site +18 videolar barındıracak ve her biri 1080P üstü çözünürlüğe sahip olacak. Şöyle ki gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla bu tarz web sitelerinde ki reklam gelirleri oldukça yüksek çünkü reklamlarda +18 olduğu için normal reklam gelirlerinden daha fazla gelir elde edebiliyorsunuz her siteye koyamadığınız için bu tarz reklamları.
Soruma gelirsek böyle bir site kuvvetle muhtemel illegale girecek ve dns tarafından engellenecek bu da hit olayını oldukça düşürecek. Bunun için dava yer miyim? Sonuçta kimseyi tecavüz etsin ya da taciz etsin diye teşvik etmiyorum aksine kendilerine hakim olmaları için (absürt derecede ki videolar olmayacak) bu tarz şeyler paylaşacağım.
Soruma gelirsek böyle bir site kuvvetle muhtemel illegale girecek ve dns tarafından engellenecek bu da hit olayını oldukça düşürecek. Bunun için dava yer miyim? Sonuçta kimseyi tecavüz etsin ya da taciz etsin diye teşvik etmiyorum aksine kendilerine hakim olmaları için (absürt derecede ki videolar olmayacak) bu tarz şeyler paylaşacağım.