Neler Yeni

Yardım +18 içerikli web sitesi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Aytekin
Web sitesi yapmayı düşünüyorum açıkçası bu site +18 videolar barındıracak ve her biri 1080P üstü çözünürlüğe sahip olacak. Şöyle ki gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla bu tarz web sitelerinde ki reklam gelirleri oldukça yüksek çünkü reklamlarda +18 olduğu için normal reklam gelirlerinden daha fazla gelir elde edebiliyorsunuz her siteye koyamadığınız için bu tarz reklamları.

Soruma gelirsek böyle bir site kuvvetle muhtemel illegale girecek ve dns tarafından engellenecek bu da hit olayını oldukça düşürecek. Bunun için dava yer miyim? Sonuçta kimseyi tecavüz etsin ya da taciz etsin diye teşvik etmiyorum aksine kendilerine hakim olmaları için (absürt derecede ki videolar olmayacak) bu tarz şeyler paylaşacağım.
Sen bize özelden bir kaç video örneği at ki biz konuya daha çok hakim olup nokta atışı önerilerde bulunalım kanka. Şaka bir yana bunun dini ve vicdani boyutu da var kral. Onu da göz önünde bulundurmanı isterim. Sonuçta bu tür hoş olmayan içerikler üzerinden para kazanacaksın. Helal olduğunu düşünme yani. Önemsemiyorsan o başka bir şey tabi.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sen bize özelden bir kaç video örneği at ki biz konuya daha çok hakim olup nokta atışı önerilerde bulunalım kanka. Şaka bir yana bunun dini ve vicdani boyutu da var kral. Onu da göz önünde bulundurmanı isterim. Sonuçta bu tür hoş olmayan içerikler üzerinden para kazanacaksın. Helal olduğunu düşünme yani.
günümüzde kaç kişi dinen uygun olmayan şeyleri yapmıyor, ona bakarsan içki içmekte haram
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha saymadiklarim var onerdigin bisey varsa neden olmasin
angel

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
cok yoruldun gel bir 15 dakika lol ceza bekleyelim
1672329615504.png

1672329737250.png

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
DNS sunucu ban olayini site kapanmasını geçtim onları bir şekilde ayarlarında vido çeken şirketten kaçman çok zor ve onlar çok yüklü miktarda ceza keser bunun altından kalkamazsin benim sana önerim farklı yönde site açman illa site açmak istiyorum dersen

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Aytekin
günümüzde kaç kişi dinen uygun olmayan şeyleri yapmıyor, ona bakarsan içki içmekte haram

angel
Kardeşim insanlar yanlış yapar. Haram şeylere bulabilir. İçki içmenin haram olduğunu yeni öğrenmiş gibi davranma. Ben kusursuz olsun demiyorum ama ekmek parasını böyle bir yerden kazanmak hiç hiç doğru değil. Diğer haramlar belli bir sürede bitiyor. İçki içtiğinde o an haram işliyorsun ama bıraktığında bir sorun yok. Bu oğlan sürekli buradan bir gelir sağlayacak. Sürekli bu haramın içinde olacak. Zaten herkes günahkar bir biz mi temiz kalacağız diye düşüneceksek yarın sokaktaki kızlara tecavüz edelim hep birlikte. Doğru bir mantık mı bu düşündüğün sence? Rica ediyorum doğruyu gösterirken saptırmayın konuyu da amacına ulaşsın doğru söz. Kaç kişi yapmıyor diyorsun ya, ben bir kez olsun ne zinaya bulaştım ne alkolden bir yudum içtim ne bir tek sigara içtim. Küfür hayatımda neredeyse yok derecede. İşimde gücümde bir adamım. Tamam mükemmel değilim ama olabildiğimin en iyisi olma çabasındayım. Rica ediyorum kendiniz beceremiyorsanız genellemeyin şu durumları.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,145
İsim
Diyarhan
Doali mesela kapatılmıyor bir türlü dns olayını halledersen ilk ben desteklerim sjsjsbs

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Butun her sey yurt disi uzerinden islemek zorunda ki bu durumda bile bicak sirtinda yasarsin. Yurt disi uzerinden yapayim dersen guzel bir para harcaman lazim. Harcadigin parayi geri kazanman hem uzun surecek hem de acaba bugun yarin beni de alirlar mi diye dusuneceksin. Ayrica cloud mantigi ile de yapsan bunlarin hepsinin takip edilebilir oldugunu unutma. Turkiye de bu tarz konular fazla hassas isleniyor. Para kazanayim derken paranin neye benzedigini unutacak duruma getiriyorlar adami.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Eren
Web sitesi yapmayı düşünüyorum açıkçası bu site +18 videolar barındıracak ve her biri 1080P üstü çözünürlüğe sahip olacak. Şöyle ki gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla bu tarz web sitelerinde ki reklam gelirleri oldukça yüksek çünkü reklamlarda +18 olduğu için normal reklam gelirlerinden daha fazla gelir elde edebiliyorsunuz her siteye koyamadığınız için bu tarz reklamları.

Soruma gelirsek böyle bir site kuvvetle muhtemel illegale girecek ve dns tarafından engellenecek bu da hit olayını oldukça düşürecek. Bunun için dava yer miyim? Sonuçta kimseyi tecavüz etsin ya da taciz etsin diye teşvik etmiyorum aksine kendilerine hakim olmaları için (absürt derecede ki videolar olmayacak) bu tarz şeyler paylaşacağım.
amaç ne acaba merak ettim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom