Neler Yeni

Yardım +18 içerikli web sitesi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

şahin doğan

80+ Platinum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Riske girmeye değmez, ki bunun konusu burda da açılmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Riske girmeye değmez, ki bunun konusu burda da açılmaz bence
yani o tarz bi forum değil burası :kekw:

Son düzenleme:

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Web sitesi yapmayı düşünüyorum açıkçası bu site +18 videolar barındıracak ve her biri 1080P üstü çözünürlüğe sahip olacak. Şöyle ki gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla bu tarz web sitelerinde ki reklam gelirleri oldukça yüksek çünkü reklamlarda +18 olduğu için normal reklam gelirlerinden daha fazla gelir elde edebiliyorsunuz her siteye koyamadığınız için bu tarz reklamları.

Soruma gelirsek böyle bir site kuvvetle muhtemel illegale girecek ve dns tarafından engellenecek bu da hit olayını oldukça düşürecek. Bunun için dava yer miyim? Sonuçta kimseyi tecavüz etsin ya da taciz etsin diye teşvik etmiyorum aksine kendilerine hakim olmaları için (absürt derecede ki videolar olmayacak) bu tarz şeyler paylaşacağım.
Bence girme bu işe sanayide bildiğin iş üzerine dükkan aç daha çok kazanırsın, başında ağrımaz.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Türk Ceza Kanununun,
Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar: 102 - 103 - 104 - 105
Özel Hayata ve Hayatın Gizli Alanına Karşı Suçlar 132 - 133 - 134 - 135
Genel Ahlaka Karşı Suçlar: 225 - 226 - 227
Bu suçu işlemeniz durumunda yukarıda sayılı maddelerin tamamı veya bir kısmı ile yargılanacağınızı belirtmek isterim.
Bu suçların geneli itibarıyla basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılmaktadır.

Ayrıca yorumlarda lütfen teşvik veya yardım etmeye kalkışmayın.
Suça Teşebbüs: Madde 35
Suça İştirak: Madde 39
Suçu ve Suçluyu Övme : Madde 215.

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
bunu genelde yurtdışında yaşayanlar yapıyor bu yüzden ceza yemiyorlar. türkiyedeysen önermem sorun yaşarsın. birde telif meselesi var tabii ki.

pc ustasi1

80+ Silver
Web sitesi yapmayı düşünüyorum açıkçası bu site +18 videolar barındıracak ve her biri 1080P üstü çözünürlüğe sahip olacak. Şöyle ki gördüğüm ve araştırdığım kadarıyla bu tarz web sitelerinde ki reklam gelirleri oldukça yüksek çünkü reklamlarda +18 olduğu için normal reklam gelirlerinden daha fazla gelir elde edebiliyorsunuz her siteye koyamadığınız için bu tarz reklamları.

Soruma gelirsek böyle bir site kuvvetle muhtemel illegale girecek ve dns tarafından engellenecek bu da hit olayını oldukça düşürecek. Bunun için dava yer miyim? Sonuçta kimseyi tecavüz etsin ya da taciz etsin diye teşvik etmiyorum aksine kendilerine hakim olmaları için (absürt derecede ki videolar olmayacak) bu tarz şeyler paylaşacağım.
olm 1 saattir forumdayım hala üst sıralarda bu konu ya
1672326173620.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama

Siten kapanır ve başın belaya girer. O yüzden yurtdışından bir hosting alıp siteni orada barındırmalısın. Bu siteye de ödemeyi mümkünse bitcoin eth gibi takip edilemez coinlerle yapman lazım. Ben video yüklüyorum kim ne yaparsa yapsın deme başın belaya girer para cezasıyla yırtamazsın tecavüzcülerle aynı yerde kalırsın yanlış hatırlamıyorsam 6 yıldan başlıyordu emin değilim yanlış olabilir bunu iyice araştır.
İşin bir de telif kısmı var orayı nasıl halledersin hiç bilmem ama birileri bu işi yapabiliyorsa yapılabilir demektir. Reklam işini de o sitelere mail at cevap verirlerse öğrenirsin vermezlerse kendin bulacaksın artık. Türkiye de yasaklanacağı için hostingi yurtdışından alman çok önemli. Yerinin ve kimliğinin bulunmaması açısından da dikkatli olmalısın. Cdn kullanacaksan o da yurtdışı bağlantılı olmalı ve adult içeriği desteklemeli (cdn kullanmazsan siten bir süre sonra çok yavaşlar)

Samimi düşüncem böyle bir işe kalkışacaksan yurtdışında bunun yasal olduğu bir yerde yaşayıp oradan yönet gerçekten paranın altında kalırsın. Yoksa Türkiye'de bu iş çok sıkıntı.
Forumda böyle konu olmaz bu bunun yeri değil diyenler olmuş ben kesinlikle katılmıyorum. Buraya yazdıklarımı bu iş için olmasa da başka yerlerde kullanacak bundan faydalanacak insanlar olacaktır.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Khalifa isteriz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.