Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,480
galiba satışa kapandı
Evet şimdi baktım satışa kapanmışbaşka birine pc den baktırdım ondada 95 di artık geçti alan aldı h.o![]()
galiba satışa kapandı
Evet şimdi baktım satışa kapanmışbaşka birine pc den baktırdım ondada 95 di artık geçti alan aldı h.o![]()
.Sizde de aypara ödeme n11 olarak mı gözüküyor ekstrede?
Kaç adet almıştınız?Bana bugün mail geldi N11 tarafından. Yanlış fiyatlandırmadan dolayı siparişi iptal ettiklerini 20 Lira kupon verdiklerini söylüyorlar.
Bana da gelmiş.Bana bugün mail geldi N11 tarafından. Yanlış fiyatlandırmadan dolayı siparişi iptal ettiklerini 20 Lira kupon verdiklerini söylüyorlar.
1 adet almıştım fakat N11'in sitesinde hala onaylandı olarak görünüyor.Kaç adet almıştınız?
benimki de aynı hocam1 adet almıştım fakat N11'in sitesinde hala onaylandı olarak görünüyor.
Bana iptal edildiğine dair bir mail gelmemiş ama kuponlarım kısmında "20TL KUPON TELAFİ" diye bir kupon gelmiş. Ayrıca sipariş durumumda sıkıntı yok ve dün mağaza siparişimi onaylamıştı. Garip.Bana bugün mail geldi N11 tarafından. Yanlış fiyatlandırmadan dolayı siparişi iptal ettiklerini 20 Lira kupon verdiklerini söylüyorlar.