Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,843
yok düzenli bi geliri varken alabilir benim arkadaşım restoranda çalışırken açtırdı kendi üzerineAilenin üstüne alırsın yoksa papara devm.
yok düzenli bi geliri varken alabilir benim arkadaşım restoranda çalışırken açtırdı kendi üzerineAilenin üstüne alırsın yoksa papara devm.
yok düzenli bi geliri varken alabilir benim arkadaşım restoranda çalışırken açtırdı kendi üzerine
aileyle gidince oluyor hocam garantide gelirinizde varsa kendim geçen yaz iş bulamadığımdan açtıramadım ordan öğrendim bende bu gerekçeyi18 yaşı zorunlu diye biliyorum. 18 yaşın altında sürekli gelirim varken vermemişlerdi.m
Tamamdır o şekil olucaktır. Aile ile gitmek şartaileyle gidince oluyor hocam garantide gelirinizde varsa kendim geçen yaz iş bulamadığımdan açtıramadım ordan öğrendim bende bu gerekçeyi
Kendi üzerine 18 yaş altında açamaz, açsa bile ailesinin onayı ile katılım hesabı para biriktirme (yatırım) hesabı falan anca. Öyle kendi üzerine hesap açıp kart falan alıp online işlem yapma şansı yok. İnternet bankacılığına vs. bireysel olarak erişemez de.yanlış cevap verme benim var
Hocam Halkbankası'nda o kadar kısıtlı değildi. 18 geçene kadar online yoktu sadece. Kartla ATM işlem yapılıyordu. 18'i doldurduktan sonra kendim gidip başvurmuştum online için hala aynı banka kartını kullanıyorum. O zaman kredi hesabı yoktu ama banka kartı olarak kullanılabiliyordu kart normal bir şekilde. Hesap benim adıma iletişim bilgisi veli adınaydı, sonradan tel no değiştirttim. En azından Halkbank'ta durum böyleydi. Daha küçük yaşlar için şartlar değişir mi bilmiyorum, ben zaten 17 yaşında hesap açtırıp 18 dolunca online için kendim başvuruya gitmiştim.Kendi üzerine 18 yaş altında açamaz, açsa bile ailesinin onayı ile katılım hesabı para biriktirme (yatırım) hesabı falan anca. Öyle kendi üzerine hesap açıp kart falan alma şansı yok. İnternet bankacılığına vs. bireysel olarak erişemez de.
18 yaş altında açabileceğin hesap ancak bankaların ön ödemeli hesap sistemleri olabilir. Örnek veriyorum ininal, papara gibi hesapları açmak için nasıl 18 yaşında olman gerekmiyorsa bankaların da buna benzer işlemleri olabilir.
Kısaca normal bildiğimiz banka hesabı kendi üzerine açamaz.
Anladım, yani ATM işlemi için kart veriyorlar bu da güzel. Yaş kısmını bilemeyeceğim ben de. Bilgisini verdiğiniz iyi oldu.Hocam Halkbankası'nda o kadar kısıtlı değildi. 18 geçene kadar online yoktu sadece. Kartla ATM işlem yapılıyordu. 18'i doldurduktan sonra kendim gidip başvurmuştum online için hala aynı banka kartını kullanıyorum. O zaman kredi hesabı yoktu ama banka kartı olarak kullanılabiliyordu kart normal bir şekilde. Hesap benim adıma iletişim bilgisi veli adınaydı, sonradan tel no değiştirttim. En azından Halkbank'ta durum böyleydi. Daha küçük yaşlar için şartlar değişir mi bilmiyorum, ben zaten 17 yaşında hesap açtırıp 18 dolunca online için kendim başvuruya gitmiştim.
Var. 18 altıyken yapıkredide döviz alım satım dahi yapabiliyordum kendi üzerimdenKendi üzerine 18 yaş altında açamaz, açsa bile ailesinin onayı ile katılım hesabı para biriktirme (yatırım) hesabı falan anca. Öyle kendi üzerine hesap açıp kart falan alıp online işlem yapma şansı yok. İnternet bankacılığına vs. bireysel olarak erişemez de.
18 yaş altında açabileceğin hesap ancak bankaların ön ödemeli hesap sistemleri olabilir. Örnek veriyorum ininal, papara gibi hesapları açmak için nasıl 18 yaşında olman gerekmiyorsa bankaların da buna benzer işlemleri olabilir.
Kısaca normal bildiğimiz banka hesabı kendi üzerine açamaz.
İyi ne güzel. Konu sahibi arkadaş da bilgi almış oldu.Var. 18 altıyken yapıkredide döviz alım satım dahi yapabiliyordum kendi üzerimden