ptt ye gidip almıştım 18 olmadan bir kaç gün önce . 3 yada 5 lira istediler cebimdeki bozukları verdim xd18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi? Bir de yanımda bir büyüğümün olması gerekli mi? Tek başıma alabiliyor muyum? Nerden alabilirim?
banka hesabın varsa ptt ye gitmeden alabilirsin18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi? Bir de yanımda bir büyüğümün olması gerekli mi? Tek başıma alabiliyor muyum? Nerden alabilirim?
kimliğim fotoğraflı ama küçüğüm epey.fotoğraflı kimliğin ile gidip ptt den 5tl felan bir ücrete alabilirsin (fotoğrafsız kimlikte vermiyorlar sırf bunun için kimlik yenilemiştim)
sitesini atar mısın?banka hesabın varsa onlada giriş yapabilirsin
''e-devlet giriş'' yazıcaksın sonra internet bankacılığına tıklayacaksın, sonra banka hesabının bulunduğu bankayı seçip ordan hesabına giriş yapıcaksın, e devlet şifreni oluşturmanı isteyecekkimliğim fotoğraflı ama küçüğüm epey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sitesini atar mısın?
yani sen oldun benziyorsa verebilirler ama en kısa zamanda yeni kimlik al çünkü birçok işini göremiyeceksin yeni kimlik almak zorunda bırakıyorlarkimliğim fotoğraflı ama küçüğüm epey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sitesini atar mısın?
sorması ayıp ama 18 altı olduğum için merak ettim ne yapıcaksınız e devlet şifrsini18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi? Bir de yanımda bir büyüğümün olması gerekli mi? Tek başıma alabiliyor muyum? Nerden alabilirim?
e devletten birçok işlem yapılıyor hocam saçma bi soru olmuşsorması ayıp ama 18 altı olduğum için merak ettim ne yapıcaksınız e devlet şifrsini
Baya kilo aldım. En son şu yeni kimlik kartlarının çıktığı sene almıştım. o zamanda küçüktüm ve zayıftım. Bana benziyor ama belki kabul etmezler. bilemiyorum. Papara kart alırken bu yüzden çok sorun yaşadım.yani sen oldun benziyorsa verebilirler ama en kısa zamanda yeni kimlik al çünkü birçok işini göremiyeceksin yeni kimlik almak zorunda bırakıyorlar
evet. 18 yaş altının da ihtiyacı oluyor. Bu yüzden alıyorum.e devletten birçok işlem yapılıyor hocam saçma bi soru olmuş