18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi?

8tl ye aliniyodu en son

ptt bile gerek yok kuzenim banka kartını girdi öyle aldı bende ilk başta inanmamıştım

18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi? Bir de yanımda bir büyüğümün olması gerekli mi? Tek başıma alabiliyor muyum? Nerden alabilirim?
ptt ye gidip almıştım 18 olmadan bir kaç gün önce . 3 yada 5 lira istediler cebimdeki bozukları verdim xd

banka hesabın varsa onlada giriş yapabilirsin

fotoğraflı kimliğin ile gidip ptt den 5tl felan bir ücrete alabilirsin (fotoğrafsız kimlikte vermiyorlar sırf bunun için kimlik yenilemiştim)

kimliğim fotoğraflı ama küçüğüm epey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sitesini atar mısın?
''e-devlet giriş'' yazıcaksın sonra internet bankacılığına tıklayacaksın, sonra banka hesabının bulunduğu bankayı seçip ordan hesabına giriş yapıcaksın, e devlet şifreni oluşturmanı isteyecek

kimliğim fotoğraflı ama küçüğüm epey.

sitesini atar mısın?
yani sen oldun benziyorsa verebilirler ama en kısa zamanda yeni kimlik al çünkü birçok işini göremiyeceksin yeni kimlik almak zorunda bırakıyorlar

18 yaş altı e-devlet şifresi alabilir mi? Bir de yanımda bir büyüğümün olması gerekli mi? Tek başıma alabiliyor muyum? Nerden alabilirim?
sorması ayıp ama 18 altı olduğum için merak ettim ne yapıcaksınız e devlet şifrsini

yani sen oldun benziyorsa verebilirler ama en kısa zamanda yeni kimlik al çünkü birçok işini göremiyeceksin yeni kimlik almak zorunda bırakıyorlar
Baya kilo aldım. En son şu yeni kimlik kartlarının çıktığı sene almıştım. o zamanda küçüktüm ve zayıftım. Bana benziyor ama belki kabul etmezler. bilemiyorum. Papara kart alırken bu yüzden çok sorun yaşadım.

e devletten birçok işlem yapılıyor hocam saçma bi soru olmuş
evet. 18 yaş altının da ihtiyacı oluyor. Bu yüzden alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,052
Üyeler
183,208
Son üye
Bugrality
Geri