18 yaş altı için banka kartı önerisi

doqixd

80+
Reaksiyon skoru
75
Merhaba. 18 yaş altı için hesap açabileceğim en iyi banka hangisi? Şu anda İş Bankası İlk İmza Hesabı kullanıyorum ama memnun değilim yalnızca tek alıcıya EFT yapabiliyorum yeni alıcı eklemek için şubeye veli ile gitmek gibi saçma sapan ve uzun prosedürleri var internette araştırdım ama düzgün bir bilgiye ulaşamadım sorunsuz internet alışverişi yapabileceğim EFT ve havale ücreti olmasa daha iyi olur şimdiden teşekkürler.

EFT ve Havale ücreti olmasa daha iyi olur dediğin için Enpara önereceğim ben de şu an sabit olarak onu kullanıyorum zaten. Dışında bahsettiğin prosedüre seni tutmayan (reşit olmadığın için) herhangi bir banka yok, yani ne yazık ki kullanamazsın. Neredeyse her bankada hesabım var, ilk imza hesabını da İş Bankasında kullandım senin gibi sen yine şanslısın eft 1 kişiye de olsa eft yapabiliyorsun, benim dönemimde eft yapmana izin verilmiyordu. Sadece havale vardı. Söylediğim gibi tavsiye edebileceğim reşit olmadan kullanabileceğin en iyi banka İş Bankası gibi duruyor, benim o dönemlerde hesabıma ayda asgari ücretten fazlasının girdiği de oluyordu ama hiçbir sorun yaşamamıştım (bloke v.s.).

Papara

Merhaba. 18 yaş altı için hesap açabileceğim en iyi banka hangisi? Şu anda İş Bankası İlk İmza Hesabı kullanıyorum ama memnun değilim yalnızca tek alıcıya EFT yapabiliyorum yeni alıcı eklemek için şubeye veli ile gitmek gibi saçma sapan ve uzun prosedürleri var internette araştırdım ama düzgün bir bilgiye ulaşamadım sorunsuz internet alışverişi yapabileceğim EFT ve havale ücreti olmasa daha iyi olur şimdiden teşekkürler.
herkese para göndermek istiyorsan (iban) papara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İbanı yok paparanın. Tek avantajı cashback ler olabilir. Ve her istediğin kişiye ibandan para atamıyorsun.
nasıl atamıyorsun bal gibi atıyorsun

Garanti genç card

Nası atamıyorsun ben gayet atıyorum ibana para bankada hessabından da hesabıma eftde geliyor
Allah aşkına Paparada kendinden başkasının ibanına nasıl para atıyorsun gostersene

Allah aşkına Paparada kendinden başkasının ibanına nasıl para atıyorsun gostersene
50EB7D4D-B75D-4F31-B3EC-613D555054B2.jpeg
E13406AB-04BC-42BE-814D-FC0D0EEFE329.jpeg

Banka transferi yazan bana gelen İbana transfer yazan benim gönderdiğim :)

guveyt türko var paparayla falan uğraşmayın ya gidin normal akbankdan falan banka kartınızı çıkartın mis gibi kullanın onlar çoluk çocuk işi

Geri