Neler Yeni

18 Yaş Altı İçin En İyi Banka Hangisidir?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
İlk İmza ile İş Bankası Kullanmaya Başladım. Şuan Normal Müşteri olarak kullanmaya devam ediyorum. Bence gayet güzel. Uygulaması falan sanırım bankalar arasında en iyisi. Ardından Akbank, Garanti.
EFT Havale vs. yapabiliyormuyuz ve istediğimiz gibi para gönderebilirmiyiz birine

Yusuf B.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Yusuf Beyatlı
Yakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?
ben papara kullanıyorum. fakat ailen ile beraber gidip akbank kuveytbank gibi büyük bankalarda AİLE izni ile kart çıkartabiliyorsun

xTURANN

80+ Silver
EFT Havale vs. yapabiliyormuyuz ve istediğimiz gibi para gönderebilirmiyiz birine
İlk İmzada hayır. Hesap full kısıltı oluyor. Ben normal hesaba geçince kısıtlama ayarını gördüm, öncesinde bakmamıştım da. Belki açılabiliyordur ama sanmıyorum. Kredi kartı açamadığın sürece, normal hesap için kurumsal bankalarda işin yok. Notumu yükseltiyim mantığıyla açacaksan, o işler öyle olmuyor.

Papara aç, cashback alırsın. Veya Nays kullan.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?
hocam 18 yas alti oyle serbest banka hesaplari yok ailenin acmasi lazim

Top Bottom