hocam az ileride iş bankası varda hangi ebeveynimle gitmem lazım ve ilk imza ne oluyor tam olarak normal hesapla farkı neÖn ödemeli kart yerine iş bankası ilk imza açmanızı öneririm 300TL ye %50 indirim gibi kampanyaları falan oluyor her ay. 14-15 yaşındayken açmıştım 18 de direkt normal hesaba geçirdiler beni
18 yaş altı hesabına iş bankası ilk imza diyor. Anne veya baba yeterli. İş bnkası hesabı açtıktan sonra nays hesabı daha kolay açılıyor sanırım. İş bmkasında ilk imzada ben para transferi yapamıyordum bir gariptihocam az ileride iş bankası varda hangi ebeveynimle gitmem lazım ve ilk imza ne oluyor tam olarak normal hesapla farkı ne
hocam peki bu kartla para transferi falan yapabiliyormuyum veya para alma18 yaş altı hesabına iş bankası ilk imza diyor. Anne veya baba yeterli. İş bnkası hesabı açtıktan sonra nays hesabı daha kolay açılıyor sanırım. İş bmkasında ilk imzada ben para transferi yapamıyordum bir garipti
Para çek/yatır ve harcama yapılıyorhocam peki bu kartla para transferi falan yapabiliyormuyum veya para alma