akagoblin 80+ Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 242 Reaksiyon skoru 69 20 Ağustos 2023 #1 Selamlar dostlar kısaca özetliyorum 18 yaş altı nasıl kripto hesabı açabilirim.Açma isteme nedenim ise Ülkemiz PayPalın yasak olması ve yurt dışında ürün ve özellikle vst gibi yazılımlar satın almak. Teşekür ederim
Selamlar dostlar kısaca özetliyorum 18 yaş altı nasıl kripto hesabı açabilirim.Açma isteme nedenim ise Ülkemiz PayPalın yasak olması ve yurt dışında ürün ve özellikle vst gibi yazılımlar satın almak. Teşekür ederim
ErenMaiky 80+ Silver Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 2,277 Reaksiyon skoru 1,189 20 Ağustos 2023 #2 aile bireylerinden birinin üzerine hesap açmaktan başka şansın yok
akagoblin 80+ Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 242 Reaksiyon skoru 69 20 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ErenMaiky yazmış: aile bireylerinden birinin üzerine hesap açmaktan başka şansın yok Devamı için tıklayın... dostum sorun para yatırmak ya ailem üzerinden yatırmam lazım başka yolu var mı
ErenMaiky yazmış: aile bireylerinden birinin üzerine hesap açmaktan başka şansın yok Devamı için tıklayın... dostum sorun para yatırmak ya ailem üzerinden yatırmam lazım başka yolu var mı