18 yaşında biri nerede çalışabilir?

Welosi

80+
Reaksiyon skoru
30
Herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi nerelerde çalışabilirim bir çok yere başvurdum online üzerinden mağaza garson tarzı yerlere ama kimse geri dönüş yapmadı yeni başvurduğum yerlerde var ama onlarında geri dönüş yapacağını sanmıyorum. Çoğu yer tecrübeli istiyor sizce nerelerde çalışabilirim?

Direkt olarak belli başlı kafelere, restoranlara, mağazalara gidip çalışan arıyor musunuz diye sormak daha mantıklı olabilir. Genelde internet üzerinden dediğin gibi belli başlı kişiler aranıyor. Doğrudan yüz yüze konuşunca daha fazla şansın olabilir.

Herkese merhaba, sorum başlıktaki gibi nerelerde çalışabilirim bir çok yere başvurdum online üzerinden mağaza garson tarzı yerlere ama kimse geri dönüş yapmadı yeni başvurduğum yerlerde var ama onlarında geri dönüş yapacağını sanmıyorum. Çoğu yer tecrübeli istiyor sizce nerelerde çalışabilirim?

Herhangi bir fabrikanın üretim bölümünde de çalışabilirsin.

sanayi, inşaat, yarı inşaat( nakliye, klima, boya badana, mobilya), turizm sektörü(zor ama belki), fabrika, freelancer, ticaret ( araba, hayvan, meyve sebze)

iş yok piyasada okullar kapanana kadar bulamazsın

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
Ehliyet al kurye ol

Herhangi bir fabrikanın üretim bölümünde de çalışabilirsin.
bulamazsın kanka en b0ktan kafeye bile gitsen askerliğin yakın zamandaysa kabul etmezler fabrika zaten almaz kafelerin çoğu deneymli arıyor(deneyimli komi bile) çalışacağın max yer inşaattır orda da köleden beter muamele ve maaş alırsın marketlerde de askerlik şartı var kısaca akraban tanıdğın yoksa bulamazsın

bulamazsın kanka en b0ktan kafeye bile gitsen askerliğin yakın zamandaysa kabul etmezler fabrika zaten almaz kafelerin çoğu deneymli arıyor(deneyimli komi bile) çalışacağın max yer inşaattır orda da köleden beter muamele ve maaş alırsın marketlerde de askerlik şartı var kısaca akraban tanıdğın yoksa bulamazsın
Valla dediğiniz doğru hem deneyimli arıyolar hemde 18-35 yaş arası kişiler arıyolar 18 yaşındaki biri çalışmadan deneyim nasıl kazansın.

Valla dediğiniz doğru hem deneyimli arıyolar hemde 18-35 yaş arası kişiler arıyolar 18 yaşındaki biri çalışmadan deneyim nasıl kazansın.
iş yok ki piyasada bende arıyorum ,10 yere gitmişimdir hiç birisini dönmedi bile.

iş yok ki piyasada bende arıyorum ,10 yere gitmişimdir hiç birisini dönmedi bile.
Valla hocam bi tane buldum iş detaylarına garson olarak yazmış ama aradığımda komi olarak alıyoruz dedi salı günü gel görüşelim dedi ama hayırlısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri