Neler Yeni

18 yaşında olamama sorunsalı

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
6638 TL ye teknokıng2 alıcaktım(özelleştrip) ama alırken Red 05 hatası aldım internet bakınca günlük harcama limiti hakkında şeylerden bahsediliyordu sonra ziraat bankası müşteri hizmetlerini aradım kartımın günlük harcama limiti 5.000tl miş ziraat mobil ayarlardan limiti 10.000 yapılıyormuş ama ziraat mobil ayarlı için 18 olmak laızm ve 4haziranda gircem ya bu Bi kere olmuyor önceden el capitan alıcaktım farklı bir sorun oldu annem kredi çekti benim kartta 2 hesap vardı 1.hesap aktif değil 2.hesap aktif yanlışlıkla 1.hesaba yatırdık ve hesap tan hesaba aktarma yapmak için 18 olmak lazımmış sonra sokağa çıkma yasağı bitince ziraat bankasına gittim orda uğraştık gene olmadı ama oradaki kadın bişi yaptı 2gün uğraşıp anca yaptım ama gene bişi alamıyorum kısacası böyle cenabetlik yok abi Bi bilgisayar alıcam sürekli Bi sorun çıkıyor yarın gene gitcem ziraat bankasına bakalım bu sefer olacakmı

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Hayırlısı olsun be dostum , olmayanlar da var :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Doğukan Varol
6638 TL ye teknokıng2 alıcaktım(özelleştrip) ama alırken Red 05 hatası aldım internet bakınca günlük harcama limiti hakkında şeylerden bahsediliyordu sonra ziraat bankası müşteri hizmetlerini aradım kartımın günlük harcama limiti 5.000tl miş ziraat mobil ayarlardan limiti 10.000 yapılıyormuş ama ziraat mobil ayarlı için 18 olmak laızm ve 4haziranda gircem ya bu Bi kere olmuyor önceden el capitan alıcaktım farklı bir sorun oldu annem kredi çekti benim kartta 2 hesap vardı 1.hesap aktif değil 2.hesap aktif yanlışlıkla 1.hesaba yatırdık ve hesap tan hesaba aktarma yapmak için 18 olmak lazımmış sonra sokağa çıkma yasağı bitince ziraat bankasına gittim orda uğraştık gene olmadı ama oradaki kadın bişi yaptı 2gün uğraşıp anca yaptım ama gene bişi alamıyorum kısacası böyle cenabetlik yok abi Bi bilgisayar alıcam sürekli Bi sorun çıkıyor yarın gene gitcem ziraat bankasına bakalım bu sefer olacakmı
senin adına yakıyorum

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlısı olsun be dostum , olmayanlar da var :(
Ya reis 2yıldır bu parayı kendim biriktirdim bu sene staja gittim genel olarak ordan biriktirdim parayı ama Bi türlü nasip olmadı çıldırıcam yakında ne 18 yaşmış hiç bişi yapamıyorum

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Ya reis 2yıldır bu parayı kendim biriktirdim bu sene staja gittim genel olarak ordan biriktirdim parayı ama Bi türlü nasip olmadı çıldırıcam yakında ne 18 yaşmış hiç bişi yapamıyorum
Alın teri daha güzel tabi , helal olsun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emir Kaan Yarınıneli
Büyüklerim hep derdi, "18 yaşından sonra zaman su gibi aktı." diye.
Hiç ciddiye almamıştım fakat şimdi bakıyorum geçmişe o 3 sene o kadar çabuk geçmiş ki...
18 yaşı bu kadar büyütme kafanda :D

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyüklerim hep derdi, "18 yaşından sonra zaman su gibi aktı." diye.
Hiç ciddiye almamıştım fakat şimdi bakıyorum geçmişe o 3 sene o kadar çabuk geçmiş ki...
18 yaşı bu kadar büyütme kafanda :D
Yok yani bende ziraat bankkart var ama ayarlarını filan kullanamıyorum(18 yaşında olmadığım için) ona sinirlendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,037
Üyeler
166,680
Son üye
rockstargamesturkey20
Top Bottom