18 Yaşındaki Çocuğa Uzun Kaban Gider mi?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,303
18 Yaşındaki Çocuğa Uzun Kaban Gider mi kardeşim babamdan kaban istemiş 18 yaşında böyle boydan boya sadece ayakları açıkta kalacak şekilde baya boydan boya kaban istiyor babam da sen gençsin diye almıyor bana geldi bana alır mısın diye bende aldım Siyah komple ayaklar harici kaplayacak kaban babamın ki biraz gerikafalılık mı desem veya para harcamak mı istemiyor desem anlamadım siz ne düşünüyorsunuz?

Ben de alsam mı diyorum da boyum kısa diye çekiniyorum. Bence kafaya takılacak bir kasket şapka ile güzel durabilir.

18 Yaşındaki Çocuğa Uzun Kaban Gider mi kardeşim babamdan kaban istemiş 18 yaşında böyle boydan boya sadece ayakları açıkta kalacak şekilde baya boydan boya kaban istiyor babam da sen gençsin diye almıyor bana geldi bana alır mısın diye bende aldım Siyah komple ayaklar harici kaplayacak kaban babamın ki biraz gerikafalılık mı desem veya para harcamak mı istemiyor desem anlamadım siz ne düşünüyorsunuz?
Ayaklara kadar değilde kısa modeli olabilir bence.

boyu uzunsa güzel bir şey ama 170 civarlarındaysa çok kötü durur

ben 13 yaşımda giyiyordum çokta güzel oluyordu mafya gibide durmuyordum

Söyle kardeşine çok kurtlar vadisi veya peaky blinders izlemesin.

Olur kaban giyebilir neden olmasın? Kendine yakışacağını düşünüyorsa bi problem yok
xD ne bilim ben 29 yaşındayım ben böyle takıntılara girmedim acayip bi çocuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Glock da verelim mi beline? Bitane de sigara verelim eline hatunun biri sokaktan köşeyi dönünce arkasından fırlatsın
niye kaban giyen mafya mı oluyor?

Düz kaban almayın. Cidden kötü gözüküyor. Genç işi kabanlar alın. Dede işi değil.

niye kaban giyen mafya mı oluyor?
18 yaşında biri inatla kaban istiyorsa özenmiş olması daha muhtemel geldi bana. Bende 18 yaşındayım ve Genelde bizim yaşımızda kitle şuanda daha trap drill dedikleri giyim zevkinden yoksun bir tarza bürünüp saçma sapan hareketler yapıyor.

Kaban istiyorsa bırakın alın saçma sapan kombinler yapıp trap drillci kafasında takılmasından iyidir.

Geri