Neler Yeni

18 yaşındayım burun akıntısı ve hafif gıcık var

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

ahmetutku

80+
Ben covid-19 geçirdim, 3 gün burnum tıkalıydı, sesim değişti, 4-5 gün de tat duyum yoktu. Başka hiçbir şeyim yoktu. Hatta hastaneye giderken emindim covid değilim diye, ama pozitif cıkmıstım. Ki ben senden 10 sene yaşlıyım.
inşallah ölmem yani o zaman

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Abarttıkları kadar bir şey yok galiba.Ben 15 yaşındayım toplu taşıma kullandığım için çok yere dokunuyordum.4 5 kere korona oldum.Sadece boğazda hafif ağrı hissettim başka bir şey olmadı.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Abarttıkları kadar bir şey yok galiba.Ben 15 yaşındayım toplu taşıma kullandığım için çok yere dokunuyordum.4 5 kere korona oldum.Sadece boğazda hafif ağrı hissettim başka bir şey olmadı.
Değil. Bağısıklıgın Güclüyse hafif atlatıyorsun Buna Kanıt sunayım:
Avrupa'nın en yaşlı insanı 116 yaşındaki Fransız rahibe Covid'i 'belirti göstermeden' atlattı - BBC News Türkçe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya böyle şeylere inanmayın hocam
Hocam neye inanacağımızı sasırdık zaten buda bir ortalama 3 oynar 5 artar bi fikir versin diye bıraktım ben.Bulabilrsem Nhs ile hesaplamıstım ben.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
inşallah ölmem yani o zaman
Hocam yaşıtız Annem Covid temaslısıyla 1 saat civarı aynı evde bulundu ne test gerek duyduk e nede yaptırdık.
1- Birbirizimden biraz Uzak durduk.
2- Bağısıklıgımızı güclendirdik. Özellikle Kekik cayı önerildi ve ictik. Direk boğaz agırısını bile kesiyor varsa öyle diyeiblirim.
3- Korkuya Mahal vermedik.
Ben Gençler hafif atlatıyor diye biliyordum.o yüzden öyle demiştim oda 18 yaşında diye.Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler.
Evet Gençlerde atlatıyor. Bağısıklığın Güclüyse atlatırsın. (%90 - 95)
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » KARATAY VE KÜÇÜKUSTA’ NIN TAVSİYELERİNE UYANLAR KOVİD’ İ HAFİF GEÇİRECEKTİR (ahmetrasimkucukusta.com)
Yukarıdaki yazıyı okuyunuz/okutunuz.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Yunus
Ölme ihtimalin %13.33333(!)

Şaka bi yana bende geçirdim 18 imde kötü düşünme bitki çayı iç, meyve-sebze falan tüket iyi geliyor.

Top Bottom