Dostum, 2 gün önce test yaptırdım. Dün sonuç negatif çıktı. Bendede hafif gıcık ve öksürük ve burun akıntısı vardı.koronaysam ölme ihtimalimin yaklaşık bir değeri var mı
Dostum, 2 gün önce test yaptırdım. Dün sonuç negatif çıktı. Bendede hafif gıcık ve öksürük ve burun akıntısı vardı.koronaysam ölme ihtimalimin yaklaşık bir değeri var mı
Düşükpeki benim yaş grubunun ölme ihtimali %10dan düşük mü acaba
inşallah ölmem yani o zamanBen covid-19 geçirdim, 3 gün burnum tıkalıydı, sesim değişti, 4-5 gün de tat duyum yoktu. Başka hiçbir şeyim yoktu. Hatta hastaneye giderken emindim covid değilim diye, ama pozitif cıkmıstım. Ki ben senden 10 sene yaşlıyım.
ben 12 yim allaah şükür sorun yok0-9 yaş arasının ekstra etkilendiği söyleniyordu.
Çok korkma be abartiklari kadar birsey degilinşallah ölmem yani o zaman
Bilebilirsin. Bende 18 im Bende başka bir teste %0,0002 gibi bisi çıkmıstı.Hocam biz nerden bilelim
Ya böyle şeylere inanmayın hocamBilebilirsin. Bende 18 im Bende başka bir teste %0,0002 gibi bisi çıkmıstı.
COVID-19 Survival Calculator
Değil. Bağısıklıgın Güclüyse hafif atlatıyorsun Buna Kanıt sunayım:Abarttıkları kadar bir şey yok galiba.Ben 15 yaşındayım toplu taşıma kullandığım için çok yere dokunuyordum.4 5 kere korona oldum.Sadece boğazda hafif ağrı hissettim başka bir şey olmadı.
Hocam neye inanacağımızı sasırdık zaten buda bir ortalama 3 oynar 5 artar bi fikir versin diye bıraktım ben.Bulabilrsem Nhs ile hesaplamıstım ben.Ya böyle şeylere inanmayın hocam
Ben Gençler hafif atlatıyor diye biliyordum.o yüzden öyle demiştim oda 18 yaşında diye.Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler.Değil. Bağısıklıgın Güclüyse hafif atlatıyorsun Buna Kanıt sunayım:
Avrupa'nın en yaşlı insanı 116 yaşındaki Fransız rahibe Covid'i 'belirti göstermeden' atlattı - BBC News Türkçe
Hocam yaşıtız Annem Covid temaslısıyla 1 saat civarı aynı evde bulundu ne test gerek duyduk e nede yaptırdık.inşallah ölmem yani o zaman
Evet Gençlerde atlatıyor. Bağısıklığın Güclüyse atlatırsın. (%90 - 95)Ben Gençler hafif atlatıyor diye biliyordum.o yüzden öyle demiştim oda 18 yaşında diye.Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkürler.
Yok be hocam bisey olmaz ama bu zamanda doktorada gidilmez dikkat et annen çorba falan yapsınkoronaysam ölme ihtimalimin yaklaşık bir değeri var mı