18 yaşındayım burun akıntısı ve hafif gıcık var

Allah öl dediği zaman ölürsün herkesin bir ecel zamanı vardır

koronaysam ölme ihtimalimin yaklaşık bir değeri var mı
Ölmessiniz merak etmeyin. Gençlerde ölüm zamanın da %0.10 falandı. Şimdi de öyle çok artmadı. Vefat eden insanlar genelde 25+.

koronaysam ölme ihtimalimin yaklaşık bir değeri var mı
Hocam biz ailecek olduk ben olmadım 4 test de negatif çıktı ama abim kardeşim annem babam oldu abim 21 yaşında biraz ağır geçirdi ama hastanelik olmadı 3 4 gün çok kötü oldu kardeşim 7 yaşında lakin hicbisi olmadı 1 gece sadece ateşi çıktı o kadar

Şu yazıyı bırakayım yeterli olur galiba: Not: Burun akıntısı Kovid belirtisi değildir.
The main symptoms of coronavirus are:

• a high temperature – this means you feel hot to touch on your chest or back (you do not need to measure your temperature)
  • a new, continuous cough – this means coughing a lot for more than an hour, or 3 or more coughing episodes in 24 hours (if you usually have a cough, it may be worse than usual)
  • a loss or change to your sense of smell or taste – this means you've noticed you cannot smell or taste anything, or things smell or taste different to normal
Most people with coronavirus have at least 1 of these symptoms.
İngilizce anlamıyanlar icin cevirebilirim.
Not 2: Bağısıklık sistemi Güclü olanların atlatamıyacağı bir virüs değildir.
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » KARATAY VE KÜÇÜKUSTA’ NIN TAVSİYELERİNE UYANLAR KOVİD’ İ HAFİF GEÇİRECEKTİR (ahmetrasimkucukusta.com)

Ölmeyeceksin kardeşim büyütmeyin bu kadar.

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun ben geçen sene geçirdim ama ölmedim baya fena geçirdim ama gidiyordum azdaha o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,881
Üyeler
183,914
Son üye
gul38
Geri