Merhaba olay dediğim gibi, bıyıkta ve çenede kıllar çıkıyor orta düzeyde yandada ufaktan kıllar çıkıyor ama bir türlü gür sakal çıkmıyor 2 3 kere jilet vurdum ama etkisi olmadı bunu hızlı bir şekilde nasıl sağlayabilirim?
Ailede köselik var mı ? jilet vb vurma genetik bir olay benimde 20 yaşında falan çıkmıştı. Not köselik özellikle kıl farklı olay.Merhaba olay dediğim gibi, bıyıkta ve çenede kıllar çıkıyor orta düzeyde yandada ufaktan kıllar çıkıyor ama bir türlü gür sakal çıkmıyor 2 3 kere jilet vurdum ama etkisi olmadı bunu hızlı bir şekilde nasıl sağlayabilirim?
jilet vurman hiçbir işe yaramaz. Babamın üniversite ortalarında çıkmış (21 yaşında gitmiş) ve şu an bayağı gür hiç belli olmuyor bu işler.Merhaba olay dediğim gibi, bıyıkta ve çenede kıllar çıkıyor orta düzeyde yandada ufaktan kıllar çıkıyor ama bir türlü gür sakal çıkmıyor 2 3 kere jilet vurdum ama etkisi olmadı bunu hızlı bir şekilde nasıl sağlayabilirim?
sakallı halimin daha iyi olduğunu düşünüyorumNeden böyle bir şey istiyorsun bilmiyorum ama yılan yağı işini çözebilir.
Bende de çıkmıyor fazla kanka dert etme bence boşver ırsidirMerhaba olay dediğim gibi, bıyıkta ve çenede kıllar çıkıyor orta düzeyde yandada ufaktan kıllar çıkıyor ama bir türlü gür sakal çıkmıyor 2 3 kere jilet vurdum ama etkisi olmadı bunu hızlı bir şekilde nasıl sağlayabilirim?