Neler Yeni

18 yaşındayken 16 yaşında kızla çıkmak yasal olarak suç mu

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sa beyler ben 18 yaşıma gircem kız 16 yaşında oluyo ben 17 biliyodum işler biraz karışık şimdi kanunen bu yasal mı yoksa kızın abisi beni şikayet etse içeri alırlar mı teşekkürler iyi akşamlar.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Satürn
bir şey olmaz

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Tuğra Yıldız
kizin abisinin sikayeti degilde kiz sikayet ederse sikinti yasal degil ama 17 olarak biliyorsun 1 ay sonra dogum gunum 18 oluyorum dediyse ve bu kanitlar sende varsa sorun yasamazsin.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sa beyler ben 18 yaşıma gircem kız 16 yaşında oluyo ben 17 biliyodum işler biraz karışık şimdi kanunen bu yasal mı yoksa kızın abisi beni şikayet etse içeri alırlar mı teşekkürler iyi akşamlar.
Suç olan reşit olmayanla cinsel ilişkiye girmek. Şayet cinsel ilişkiye girildiğini, bunun bir şekilde kanıtlandığını, abisinin şikayet ettiğini ve hukukun da torpil vs. olmadan düzgünce işlediğini varsayarsak hapis cezası alırsınız. Cinsel ilişki olmadıysa sırf rehberinde adın "Sevgilim" diye kayıtlı olduğundan ceza almazsın.

Kızın özel şikayeti felan lazım,bide yakınlaşma olmazsa sorun olmaz diye biliyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kanunda sevgililik diye bir şey yok, resmiyette ikinizde birer yabancısınız. Yasak olan şey Kerem hocamın dediği gibi.

Clayz

80+ Silver
yok malum kısı gelıp senı cezaevıne bızzat goturcek hatta :D

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,978
İsim
Selim
Kanunda suç sayılır öyle suç değil diyenler kanun bilmiyor 👍 basit bir senaryo söyleyelim kızla çıktın güzel vakit geçirdin ama bir gün ters düştün kız sana gıcık oldu hop emniyete gidip senin hakkında şikayette bulunursa işin yaş seni en pis supyanci koğuşuna atarlar orada akıbetini Allah bilir ya da diğer senaryo kızla çok iyisinin sıkıntı yok ama aile fertleri bu sefer şikayet ederse yine aynı suçlardan içeri girersin 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,367
Üyeler
168,615
Son üye
ishakcan
Top Bottom