Neler Yeni

180° Direksiyon Önerisi

SnareEcho

80+ Silver

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-direksiyon-seti-pc-ps2-ps3-1084501492/detay
Bunu buldum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı ile iletişime geçip ortak bir buluşma noktası ayarlasanız?
Derecesi de güzelmiş hocam ben bunu bir denerim işlerim halolunca

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...r-direksiyon-seti-pc-ps2-ps3-1084501492/detay
Bunu buldum hocam.

Satıcı ile iletişime geçip ortak bir buluşma noktası ayarlasanız?
Hocam adam Şanlıurfa da ben İstanbuldayım xjsjxn

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
3 farklı direksiyon seti kullandım, yarın da G27 alacağım toplam 4 olacak. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, 500'ye direksiyon seti alacağına sağlam bir gamepad almak çok daha fazla zevk verir. Düşük bütçedeki Snopy, Corby, Kontroland gibi direksiyon setleri gerçekten berbat ötesi.

En kötü ihtimalle biraz daha para ekleyip 1200 TL civarında Logitech Momo yakalamanı tavsiye ederim. En önemli özelliği Force Feed Back'e sahip olması. Titreşim ve Force Feed Back arasında ciddi fark var, titreşimli direksiyonlarla karşılaştırma bile derim. Onun dışında 240 derecelik dönüş açısına sahip olması da cabası. Bu direksiyon seti Steam'deki Forza Horizon 4 ile uyumlu değil ancak Xbox Gamepass'dan indirilen versiyonla uyumlu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
180 derece kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle tavsiye etmem. Sabreden derviş muradına erermiş. Çok sabrın varsa G29 + H vites alabilirsin. Sabrın yoksa 2. El Driving Force GT

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
3 farklı direksiyon seti kullandım, yarın da G27 alacağım toplam 4 olacak. Tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim, 500'ye direksiyon seti alacağına sağlam bir gamepad almak çok daha fazla zevk verir. Düşük bütçedeki Snopy, Corby, Kontroland gibi direksiyon setleri gerçekten berbat ötesi.

En kötü ihtimalle biraz daha para ekleyip 1200 TL civarında Logitech Momo yakalamanı tavsiye ederim. En önemli özelliği Force Feed Back'e sahip olması. Titreşim ve Force Feed Back arasında ciddi fark var, titreşimli direksiyonlarla karşılaştırma bile derim. Onun dışında 240 derecelik dönüş açısına sahip olması da cabası. Bu direksiyon seti Steam'deki Forza Horizon 4 ile uyumlu değil ancak Xbox Gamepass'dan indirilen versiyonla uyumlu.
Zatn Xbox 9. Nesil gampadim var Hocam da çok sarmıyor artık maalesef kol ile kuzenim 10k ya dreskiyon seti aldı 280 derece olan bir tane direksiyonu attı köşeye onu denedim birkaç gün baya sardı ama sattı onu maalesef ben alamadan heves ettiğim için de konu açmak istedim ama öyle diyor iseniz bütçeyi zorlarım 2. El kaliteli bir tane bulmaya çalışırım

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Snopy vardı 180lik arada kullanıyodum arada paketliyodum yerine. Çok zevk vermiyor mouseden daha çok zevk alırsın direksiyon bakımından. Gaz pedalı konusu eğlenceli ama onun için de değmez. Arttırabilirsen bütçeni arttır.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
180 derece kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle tavsiye etmem. Sabreden derviş muradına erermiş. Çok sabrın varsa G29 + H vites alabilirsin. Sabrın yoksa 2. El Driving Force GT
Hocam en az kaç derece almam lazım

Snopy vardı 180lik arada kullanıyodum arada paketliyodum yerine. Çok zevk vermiyor mouseden daha çok zevk alırsın direksiyon bakımından. Gaz pedalı konusu eğlenceli ama onun için de değmez. Arttırabilirsen bütçeni arttır.
Değmez mi diyorsun hocam yani 180 derece almak

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
bence titreşimli kol al daha iyi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
Benim tercihim 900den şaşma. Diğerlerinin ömrü kısa oluyor. Ömürden kastımda aldığın zevk . Bir süre sonra yetmemeye başlıyor. Forzayı 180 ile oynamadım ama 180 derece oynadığım oyunlarda hep bi ayar derdi oldu.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
bence titreşimli kol al daha iyi...
Zatn 9. Nesil Xbox kolu var hocam

Benim tercihim 900den şaşma. Diğerlerinin ömrü kısa oluyor. Ömürden kastımda aldığın zevk . Bir süre sonra yetmemeye başlıyor. Forzayı 180 ile oynamadım ama 180 derece oynadığım oyunlarda hep bi ayar derdi oldu.
900 derece 2. El kaç ₺ ye bulabilirim

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon

bence bütçen varsa arttır daha kaliteli güzel bir şeylere bak. Daha iyisini alana kadar da mouse ile idare et

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736

Bana kalırsa değmez. Kol alman daha iyi olur şahsi fikrim. Kolla da oynadım Forza Horizon 4’ü . Yine eğlendiriyor 180’den iyidir. Kolla başka oyunlar oynama seçeneğinde var

Zatn 9. Nesil Xbox kolu var hocam

900 derece 2. El kaç ₺ ye bulabilirim
Hocam piyasa kötü ya . Ucuz değil anlayacağın. Net rakam bilmiyorum. Ben Driving Force GT kullanıcısıyım gayet memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,710
Üyeler
161,740
Son üye
Elarcia
Top Bottom