Arkadaşlar şu anda 18000 TL bütçe ile bilgisayar toplamam gerekiyor, stoklar malum fakat uzun süredir bekliyorum. Bu bütçeyle şu anda ne almam mantıklı olur? Neyi tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar şu anda 18000 TL bütçe ile bilgisayar toplamam gerekiyor, stoklar malum fakat uzun süredir bekliyorum. Bu bütçeyle şu anda ne almam mantıklı olur? Neyi tavsiye edersiniz?
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.179,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.179,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Martın ortalarına kadar ancak bekleyebilirim sanırım. Ondan sonra hiç bulamazsam hazır sistem alacağım. Normalde ilk almaya karar verdiğim zaman 5600x ve 3070li bir sistem toplamak için girişmiştim, 5600x'i 2500'e aldım fakat gerisini almadım. Eğer martın ortasına kadar da alamazsam bir şey, 5600'ü satıp gidip hazır sistem kovalamaya başlayacağım sanırım.