otrayt3214
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 1800
1800TL'ye kulak üstü mikrofonlu kulaklık arıyorum kablosuz olursa biraz daha iyi olabilir ekstra acaba bu adaptör ile sorunsuz kullanabilir miyim kablosuz alırsam?
Her kafa tipine uymuyor benim kafam ortalama ve arka tarafından boşluk bırakıyor ayrıca kablosuz modda hafif bi gecikme vardı iade edip kurtuldum
Kulak üstü kablosuz kaliteli bir ürün yok o fiyata. Eğer yerleşik bir sisteminiz varsa size kulak içi kulaklık + Mikrofon önerisi yapabilirim isterseniz.1800TL'ye kulak üstü mikrofonlu kulaklık arıyorum kablosuz olursa biraz daha iyi olabilir ekstra acaba bu adaptör ile sorunsuz kullanabilir miyim kablosuz alırsam?
Kulak içi sevmiyorum hocam rahatsız ediyo o tür kulaklıklar kulak üstü kabloluda ola bilir.Kulak üstü kablosuz kaliteli bir ürün yok o fiyata. Eğer yerleşik bir sisteminiz varsa size kulak içi kulaklık + Mikrofon önerisi yapabilirim isterseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Wraith Sense IEM Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Havit Gamenote GK61 RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote GK61 RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote GK61 RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incele, 1.249,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulak içi sevmiyorum hocam rahatsız ediyo o tür kulaklıklar kulak üstü kabloluda ola bilir.