.................!!!!!!!!!!

adogan

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. başlıktada belirttiğim gibi masaüstü bilgisayarımdan iki farklı ekrandan görüntü almak istiyorum. daha önce laptop kullanıyordum ve sorun olmadan bu işlemi yapabiliyorken şimdi masaüstü pc kullanıyorum ve yansıtma işlemini yapamıyorum. harici bir ekran kartım yok intel graphics 630 dan görüntü alıyorum. yeni bir ekran kartı alacağım ama her ekran kartı ile yansıtma işlemini yapabilir miyim? ekran kartı tavsiyeleriniz neler? şimdiden teşekkür ederim

mevcut ekranının çözünürlüğü 1080p ise en düşük gtx 1050ti bandındaki ekran kartlarına bakman gerek tek ekran low ayarlarda 30 fps verebilir. 2 ekranda aynı anda oyun oynayabileceğini düşünmüyorum. 3d uygulamaları ekran kartı açarken masaüstünü tümleşik işlemcideki görüntü birimi ekrana yansıtacaktır zaten
benim tavsiye edeceğim kart bütçen varsa 1660s olur şu sıralar tabi daha üst modellere de yönelebilirsin

cevabın için teşekkürler, yok amacım oyun oynamak değil. iki farklı ekranda farklı işler takip etmek için bunu yapmalıyım. asıl kullandığım ekran fhd ikincisi hd.. bu verilerle başka bir tavsiyeniz olabilir mi?

Çok saçma bir soru sormadım, demek ki çoğu kişi bilmiyor bunun ne demek olduğunu ya da nasıl çözüm bulunulacağını !!!

Geri