Dahası
Hükümeti destekliyorum ve iphone'um var. Tezin çürüdüForumda gençlerden de vardı bu hükümeti destekleyenler. Bir Iphone alma şansları vardı artık o da yok.
Hükümeti destekliyorum ve iphone'um var. Tezin çürüdüForumda gençlerden de vardı bu hükümeti destekleyenler. Bir Iphone alma şansları vardı artık o da yok.
İphone 8 plus mı var ben hükümeti desteklemiyorum iphone 12 im var 4 milyona ev yaptırmasaydık büyük ihtimal 14 pro geçerdimHükümeti destekliyorum ve iphone'um var. Tezin çürüdü
Bügün den itibaren yürürlülüğe girdi kankam geçmiş olsun6k dan 20k umarım 2024 geçerli olur yoksa bittim 14 pro max alacaktım
Hala iPhone 6S kullanan garip babamİphone 8 plus mı var ben hükümeti desteklemiyorum iphone 12 im var 4 milyona ev yaptırmasaydık büyük ihtimal 14 pro geçerdim
14 pro max hocam, siz de inşallah daha iyilerine geçersinizİphone 8 plus mı var ben hükümeti desteklemiyorum iphone 12 im var 4 milyona ev yaptırmasaydık büyük ihtimal 14 pro geçerdim
Umarım öyledir güzel dilekleriniz için sağolun.14 pro max hocam, siz de inşallah daha iyilerine geçersiniz
O nasıl bir örnektir boşluğuma geldi haykırdımCities skylines oynamış sanırım yöneticiler. Giderler çoğalınca vergiyi fule çekiyo. Orda bilr sınır 13 tü
Ohhhh az bile bizim millete.
Hükümeti destekliyorum ve iphone'um var. Tezin çürüdü
Hz. Allah?Bu millete müstehak, Hz. Allah, memleketin yarısını yerle bir etti yine akıllanmadık.
Durmak yok, Zulme devam. 5 li çeteye para, seyisimize komisyon lazım.
kayıt nereden yapılıyor bilmiyorum bugün hallet hafta sonu kapalıdır belki6k dan 20k umarım 2024 geçerli olur yoksa bittim 14 pro max alacaktım