ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Knk boşver alsın da 2 dk sonra cayır cayır yansın .dmonster almayın diye bas bas bağırıyoruz niye dinlemek istemiyorsunuz?
Knk boşver alsın da 2 dk sonra cayır cayır yansın .dmonster almayın diye bas bas bağırıyoruz niye dinlemek istemiyorsunuz?
Bu bütçede monster olmaz malzeme kalitesi kötü 20.000 tl lik lapopda bu önemli .benim önerdiğim monster 17.3 inç ve 2k
üsütne 2000tl daha ucuz
monste alınır.
rtx 3070 ile amd işlemci notebook trde yok sanırım yada ben göremedim .Bu bütçe de 2k ve üst düzey amd işlemcili en kötü 3070 kartlı laptop bak bence.
var bi hayalimiz![]()
Onun için 11900k hayali olması lazım .Monster hayal ettiğinize göre evinizde kombi yok mu yoksa?
Dediğiniz ürün bir miktar indirime girmiş. Problemsiz iyi düzeyde bir laptopsa birazdaha zorlamaya çalışayım bütçemi birde bunlar direk asus tr garantili oluyor mu ?Geçen 19K civarına düşmüştü. Yine düşerse kaçırma derim.
knk aorus daha iyibenim önerdiğim monster 17.3 inç ve 2k
üsütne 2000tl daha ucuz
monste alınır.
İçinde piyasadaki en iyi laptop işlemcisi var. Ekran kartı da gayet üst düzey. Ekran olarak 2K 165Hz ekranı var o konuda da sizi üzmez diye düşünüyorum.Dediğiniz ürün bir miktar indirime girmiş. Problemsiz iyi düzeyde bir laptopsa birazdaha zorlamaya çalışayım bütçemi birde bunlar direk asus tr garantili oluyor mu ?