Neler Yeni

19-20k fiyatlarına 4060 sistem bulunurmu acaba

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
ikiside kafa kafaya işlemciler. ama Ryzen 5600 L3 önbelleği daha büyük. Zaten performans karşılaştırma videolarına baktığınızda da kafa kafaya gittiklerini anlarsınız. Marka takıntınız yoksa Ryzen 5600 daha iyi olur.
işlemci olarak bi takıntım yok bi tek ekran kartında rtx daha bi sıcak geliyor bu arada arkadaşın attığı site güvenilir mi? adını nerdeyse hiç duymadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

12400f mi sorduğun
evet

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
knk 5 5600 lü var bi fiyatlara i5 li arıyorum ben

i5 12400 mü daha iyi 5 5600 mü i5 daha iyi değilmi
12400f ise ikisi de kafa kafaya aşağı yukarı amd fps oyunlarında daha fark yaratır diye biliyorum

işlemci olarak bi takıntım yok bi tek ekran kartında rtx daha bi sıcak geliyor bu arada arkadaşın attığı site güvenilir mi? adını nerdeyse hiç duymadım

evet
güvenli gamegarajdan bahsediyorsan

crabman

80+
ucuz sistem konusunda game garaj daha iyi ama müşteri hizmeti memnuniyeti istiyorsanız kesinlikle İncehesap. Şahsen ben müşteri hizmetleri ile sorun yaşamamak için 2 bin tl daha fark ile gidip sistemimi ince hesaptan aldım. Şikayet var sitesinde game garaj hakkında müşteri hizmetlerine dair bir çok şikayet var.

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
ucuz sistem konusunda game garaj daha iyi ama müşteri hizmeti memnuniyeti istiyorsanız kesinlikle İncehesap. Şahsen ben müşteri hizmetleri ile sorun yaşamamak için 2 bin tl daha fark ile gidip sistemimi ince hesaptan aldım. Şikayet var sitesinde game garaj hakkında müşteri hizmetlerine dair bir çok şikayet var.
ya şöyle düşünüyorum bi 1 2 hafta bekleyip pc hocası yeni bi sistem çıkarır diye ümit ediyorum geçen 19.8k ya i5 12400+4060 lı sistem vardı artık aynı sistem 24k oldu pc hocasının incelediği ve markalarlayaptığı sistemler baya baya f/p oluyor o yüzdenyeni bi sistem çıkarmasını bekleyeceğim sanırım

12400f ise ikisi de kafa kafaya aşağı yukarı amd fps oyunlarında daha fark yaratır diye biliyorum

güvenli gamegarajdan bahsediyorsan
sanırım pc ocasının yeni sistem çıkarmasını bekleyeceğim

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Emirhan
pc hocasının intel ekran kartlı bi sistem yayınlamıştı incehesap işbirliği ile i5 12400 h610 2*8 ram 512 gb ssd vardı ekran kartını intelden 4060 a yükselttim 19.8k gibi bi fiyat çıkmıştı ben daha alamadan indirim bitti fiyat yükseldi sisce böyle bi sistem gene çıkarmı
Yani hocam kampanya kovalayabilirsiniz ama şuan yok diye biliyorum o yüzden şunu önerebilirim bütçen çıkar ise https://www.gaming.gen.tr/urun/5347...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
Yani hocam kampanya kovalayabilirsiniz ama şuan yok diye biliyorum o yüzden şunu önerebilirim bütçen çıkar ise https://www.gaming.gen.tr/urun/5347...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
ya şöyle pc hocası 1 alt 1 orta segment çıkardı şöyle söylemişti ekim ayında 4 tane sistem düşüüyorum 2 sini çıkarttı yorumlarada sıradaki üst segment olcağını belirtti belki bir sonraki değilde ondan sonraki sistem gene giriş seviye olur diye düşünüyorum ama sadece varsayım

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
neden 4060 kullanıyolar o zaman hazır sistemlerde aynı fiyat deiğmi amd ile nerdeyse?
Popüler çünkü muadilleri var AMD de 8gb ram az keşke bende AMD ekran kartı alsaydım hocam 4070s 12gb vrami var AMD daha uzun ömürlü

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Emirhan
ya şöyle pc hocası 1 alt 1 orta segment çıkardı şöyle söylemişti ekim ayında 4 tane sistem düşüüyorum 2 sini çıkarttı yorumlarada sıradaki üst segment olcağını belirtti belki bir sonraki değilde ondan sonraki sistem gene giriş seviye olur diye düşünüyorum ama sadece varsayım
Yani hocam varsayım sadece dediğiniz gibi çıkmazsa ve bu sistemde zam yerse sizin için sıkıntı olur çünkü her şey yeni zam yediği için bu tarz sistemler çıkarttılar 2 ay içerisinde de yeni sistemler geleceğini düşünmüyor hem asgari ücrete zam geleceği için hem de diğer şeylere zam geleceği için yani karar yine de sizin tabii ki de ben söyleyeyim sadece

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ferhat Bilgi
ya şöyle düşünüyorum bi 1 2 hafta bekleyip pc hocası yeni bi sistem çıkarır diye ümit ediyorum geçen 19.8k ya i5 12400+4060 lı sistem vardı artık aynı sistem 24k oldu pc hocasının incelediği ve markalarlayaptığı sistemler baya baya f/p oluyor o yüzdenyeni bi sistem çıkarmasını bekleyeceğim sanırım

sanırım pc ocasının yeni sistem çıkarmasını bekleyeceğim
pch 19 bin gibi saçma bi fiyata ddr5 çıkardı pch bu işi en iyi yapan kişi bence

irelyat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ufuk kara
Yani hocam varsayım sadece dediğiniz gibi çıkmazsa ve bu sistemde zam yerse sizin için sıkıntı olur çünkü her şey yeni zam yediği için bu tarz sistemler çıkarttılar 2 ay içerisinde de yeni sistemler geleceğini düşünmüyor hem asgari ücrete zam geleceği için hem de diğer şeylere zam geleceği için yani karar yine de sizin tabii ki de ben söyleyeyim sadece
en başta 19.7k ya almadığım için pişmanım şu anda fiyatı fazla geliyor 22k bunu alıp pc hocası yeni sistem çıkarırsa gene pişman olacağım bunu almayıp pc hocası sistem çıkarmazsa gene pişman olacağım çok aradayım

pc hocasına yorum attımda bi dönüş olmadı mail filan atcam en sonunda xd awodjvawp

Top Bottom