Bime steel series rical 3 gelmişti 1 ay önce 200 e almıştım bulabilirsen Tavsiye ederimkaliteli markalar önerirseniz güzel olur el boyutum 18 cm palm tutuyorum
razerin beyazını sevmedim siyahıda pahalı napsam acaba başka öneriniz varmıdır?G102, Razer Viper mini ya da V2 mini öneren olacaktır ezbere. O mouselar elinize uymaz.
![]()
MSI Clutch GM08 3200DPI (Yazılım ile 4200DPI) 6 Tuş USB Optik Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İnceleme - HP Omen 400 İncelemesi!
Selamlar. Bildiğiniz gibi forumlarda 150-200tl gibi bütçelere herkes Logitech G102-203 Lightsync öneriyordu. Fakat sensörünün eski bir sensör olduğu ortaya çıktığı zaman, insanlar başka mouse arayışına çıktı. Bu Mouse'un adını ilk @zbabomen ve @epica59 sayesinde duymuştum. Pixart PMW 3360 gibi...forum.donanimarsivi.com
Bütçen 190-210 arası. Razer 189 lira?razerin beyazını sevmedim siyahıda pahalı napsam acaba başka öneriniz varmıdır?
Attığım linklere bakmadın değil mi?beyaz rengi ucuz onun siyah halı 240 TL diye hatırlıyorum?
V2 mini düşünüyorsan görmeden almamanı tavsiye ederim. Benim elimde 18-19 cm Palma yakın tutuyorum kullanamadım küçük geldi.pardon siyah halini görmemişim v2 mini almayı düşünüyordum küçük olduğunu farkettim o yüzden bunu alacağım sanırım.
Anormal büyük değilse alışıolmayacak bi büyüklük değil tabi yinede sen bilirsinelime küçük geleceğini düşünüyorum